fbpx

Ganesha de musical neemt je mee op een bijzondere reis naar India van vriendinnen Karin en Margreet

Zin in een last-minute uitje? Dan kun je deze week nog afreizen naar De Gelderlandfabriek in Culemborg, waar ‘Ganesha de musical’ te zien is. Je waant je in India, waar de twee vriendinnen Karin en Margreet doorheen reizen. Maar het is meer dan dat, ze worden namelijk geconfronteerd met hun emotionele bagage. 

Over Ganesha de musical

Hoewel Margreet en Karin twee totaal verschillende vrouwen zijn, besluiten ze toch om niet naar het gebruikelijke Spanje op vakantie te gaan. Ze willen meer van de wereld zien. Tijdens hun reis worden ze door Ganesha begeleid en ervaren ze samen herinneringen, angsten, geheimen en gevoelens. De god uit het hindoeïsme biedt hulp, geeft commentaar, confronteert, choqueert, troost en heeft lief. De hoofdrollen worden vertolkt door Maaike Widdershoven (Margreet), Marleen van der Loo (Karin), Jeroen Phaff (Ganesha) en Alexander Boone (De andere man), en werd gebaseerd op het toneelstuk ‘A Perfect Ganesh’.

Ganesha de musical

Ganesha is een ontroerende en herkenbare voorstelling die zeker de moeite waard is om te zien. Het is een verhaal over universele thema’s als vriendschap, acceptatie en rouwverwerking, verteld vanuit een uniek perspectief. Bezoekers zullen zich kunnen laten meevoeren door de emoties en inzichten die Ganesha biedt’, aldus Marleen van der Loo van Stichting Theater.

Van 22 tot en met 26 juni is de indrukwekkende voorstelling ‘Ganesha’ exclusief te zien in De Gelderlandfabriek in Culemborg. Voor meer informatie en tickets klik hierWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF