fbpx

Ga erop uit! 6x de leukste festivals in Nederland

Vandaag is het Bevrijdingsdag. De dag dat we onze vrijheid vieren. Ook al is dit een ander soort vrijheid, na twee jaar mogen wij ook weer van onze vrijheid genieten door er samen weer op uit te gaan. Want hoe leuk is het om samen met vriendinnen naar een tof festival te gaan. Wij delen hier een lijstje met de 6 leukste festivals die je echt een keer moet bezoeken. 

Pinkpop

Van 17 tot en met 19 juni staat Pinkpop op de planning. Het leukste Popfestival van Nederland. De tofste uit binnen- en buitenland staan op dit podium. Het eerste Pinkpop festival vond plaats in 1970, dat is dus al even geleden. Met de 51e editie neemt Pinkpop je mee in hun reis. Het motto: ‘Let’s move the earth and light the sky!’

In het volkspark

In het hart van Enschede ligt het volkspark. Op 9 juli gaat hier het festival ‘In het volkspark‘ plaatsvinden. De top van de Nederlandse artiesten zal hier zijn of haar nummer spelen. Het park zal verdeeld worden over 3 area’s. Dus voor ieder wat wils. Dit festival is voor alle leeftijden en hier kan jij genieten met ieder die jij vindt dat hier bij moet zijn.

Big Rivers

Dit festival is niet alleen hartstikke leuk het is ook nog eens gratis te bezoeken. Aarzel dus niet en ga er in het week van 15 tot en met 17 juli op uit met vrienden en of familie naar Big Rivers. De binnenstad van Dordrecht is het decor van dit festival. Het festival heeft uiteenlopende muziekstijlen voor jong en oud. De eerste editie is in 1998 uitgevoerd onder een andere naam. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een van de grootste in heel Nederland.

Strandfestival Zand

Op 20 augustus kun je genieten van heerlijke dagje strand. In Almere geniet je van muziek van eigen bodem op het strandfestival Zand. Een relaxte dag met het beloven. Swingend op de muziek van de top artiesten uit Nederland tot aan een verfrissende duik in het water. Met deze dag kan je nog even nagenieten van de heerlijke zomervakantie. Hoe fijn is dat?

Opperdepop

Tot slot het festival Opperdepop. In de nazomer van 8 tot en met 10 september kun je genieten van een culinair muziekfestival in het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek. Tijdens dit festival worden er door meerdere restaurants de heerlijkste gerechten geserveerd. Ondertussen spelen onder andere Duncan Laurence, Di-rect en Remedy de mooiste nummers. Een festival waar je echt kan genieten, dus!

Matrixx at the Park

In Nijmegen staat van 16 tot en met 22 juli het festival ‘Matrixx at the Park‘ klaar om los te gaan. Met gratis toegang kun jij genieten van de heerlijkste zomerse beats van verschillende artiesten. Een tof meerdaags festival waar je met iedereen die jij lief hebt naar toe kan gaan.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF