fbpx

Even weg met Wendy: een wellnes weekend in Noordwijk met overnachting in het Alexander Hotel

In Even weg met Wendy testen wij leuke en bijzondere bestemmingen in Nederland. Deze keer ervaarden wij een wellness weekend in Noordwijk. Het zonnetje schijnt daar namelijk altijd. Ook in de winter! Er is zo veel meer ontspanning te beleven dan enkel een dagje strand of wandelen aan de boulevard. 

Wat was de eerste indruk van Noordwijk?

Noordwijk, gelegen aan de Nederlandse Noordzeekust, omringd door natuur en dichtbij steden zoals Leiden, Haarlem, Amsterdam en Den Haag. Een ideale plek voor een weekendje weg. Noordwijk biedt tal van activiteiten voor jong en oud. Actief op het strand, in de duinen en bossen. Ontspannen in de gezellige strandpaviljoens, stijlvolle hotels en luxe wellness. Een ding is zeker, je zal je niet gaan vervelen.

Hoe ziet het hotel eruit?

Het is al een feest wanneer je het Alexander hotel binnenloopt. Een mooie receptie waar je vriendelijk wordt geholpen met daarnaast restaurant Dylans, een culinaire hotspot met een passie voor puur en eerlijk vlees. Daarnaast het ontbijt buffet wat elke ochtend vers wordt klaargemaakt. Deze ruimtes zijn prachtig ingericht waardoor wij ons helemaal thuis voelden. Belangrijk om toch even dat nachtje weg van huis te ervaren, maar wel in een warme en gemoedelijke sfeer jezelf te settelen.

Hoe was het nachtje slapen?

De kamer is van alle gemakken voorzien en daarnaast prachtig ingericht. Wij hebben mogen overnachten in de kamer Dutch King ‘Delight’. Een Junior Suite met uitzicht op de tuin en ingericht met een sofa, een tweede smart TV en een dubbel balkon. Vergeet de prachtige badkamer niet met een heerlijke douch en last but not least het bed. Want daar hebben wij echt als engeltjes in geslapen.

Wat is er in de buurt te doen?

Het hotel zit op twee minuten loopafstand van de boulevard, de restaurants en de winkels. Er is dus veel te doen. Wij hebben zelf gedineerd bij Nomade Beach House. Een strandtent met warme, rijke invloeden uit het Midden-Oosten. Dit vind je ook terug in de gerechten op de kaart. Daarnaast hebben wij, om ons relax weekend af te maken, een middag doorgebracht bij Azzurro Wellness. Een club die jou helpt op weg naar een gezondere levensstijl. Je kan er sporten en genieten van de warmte van de sauna of weg dommel op de relaxbanken aan de rand van het prachtige zwembad. Je kan ook een verwenarrangement bij Azzurro Beauty erbij boeken om je dag compleet te maken. Zo ga je zeker uitgerust richting huis.

Is verblijven in Noordwijk een aanrader?

Zo’n wellness weekend is altijd aan te raden met de drukke levensstijl die we tegenwoordig bijna allemaal hanteren. Daarom is Noordwijk ook zo een mooie uitvalsbasis. En zeker niet alleen in de zomer om van de zon en het strand te genieten. Noordwijk doet er ook toe in de andere seizoenen. Mede door de prachtige natuur, maar ook door de bereikbaarheid van alles wat je daar wil ontdekken. Wij gaan alweer plannen voor volgend jaar!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF