fbpx

Even weg met Wendy: Eco Hotel Plantage Rococo

Wat was de eerste indruk van Eco Hotel Plantage Rococo?

Als je de laatste weg inslaat naar het hotel vind je na een paar meter een bord, deze wijst je precies naar de plek waar je moet zijn. In eerste instantie konden we onze ogen bijna niet geloven. Het is een groot gebouw midden in een enorm landgoed. Wij kwamen aan op een regenachtige dag, waardoor we meteen naar binnen zijn gegaan, maar Plantage Rococo heeft genoeg intieme plekjes om te genieten van de natuur. Binnen in het hotel word je meteen geholpen door het enthousiaste personeel, waarna je je ogen uitkijkt als je naar je kamer loopt. Én dat is niet voorbij als je de suite inloopt. Onze suite had uitzicht op het landgoed. Buiten zag je kinderen spelen, maar vooral de natuur had onze focus. De suite bestaat uit twee kamers met twee mooie grote bedden. In de kamer waarin je binnenkomt vind je meteen de eerste slaapkamer, daar staan ook verschillende zitjes om tot rust te komen. Via die kamer kom je in de badkamer met inloopdouche, waar je de deur vindt voor de tweede slaapkamer.

plantage rococo

Hoe is de accommodatie?

De accommodatie is groot. Op de begane grond kan je genieten van een uitgebreid diner. Op de eerste verdieping was onze suite. De accommodatie heeft verschillende fotogenieke plekjes, met een oude platenspeler en een Grieks beeld aan de muur. Je raakt hier nooit uitgekeken. Alles ziet er goed verzorgt uit.

plantage rococo

Hoe voelt het na één nachtje slapen?

Heerlijk uitgerust werden we wakker in het grote bed. Nadat we de luiken weer openklapten, keken we weer uit op het landgoed. Maar je kan ook wakker worden met een serie op de televisie die er hangt. We zetten voor onszelf een theetje en bleven nog even liggen. Daarna was het tijd om gebruik te maken van de inloopdouche en weer naar huis te gaan. Het lopen door de kamer deden we wél met onze sloffen aan, want het hotel kan wat gehorig zijn. Met de hotel sloffen die we van het hotel kregen, was dit snel opgelost. Zo kwamen de andere hotelgasten ook tot rust.

Is Eco Hotel Plantage Rococo een aanrader?

Ik zou deze suite aan iedereen aanraden. Zeker als je er even helemaal tussenuit wil en wil genieten van de luxe die dit hotel biedt.

Is er in de buurt ook iets te doen?

Bij Eco Hotel Plantage Rococo is genoeg te zien. Loop door het landgoed naar de plas en vaar in het bootje, of ga langs bij de paarden aan de andere kant. Je kan er heerlijk wandelen. Mocht je de buurt willen verkennen kan dat ook. Zowel met de auto als met de bus kom je gemakkelijk in het centrum van Velsen-zuid. Ben je er wat langer? Dan kan je ook een dagje Zaandam bezoeken. Genoeg te doen!

plantage rococo

Bekijk hieronder de beelden van Eco Hotel Plantage Rococo

Meer informatie over Plantage Rococo vind je via deze linkWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF