fbpx

Even weg met Wendy: Budgetvriendelijk Ibis Rotterdam

Elke twee weken testen we op wendyonline.nl een Even Weg-bestemming in Nederland. Want hoe fijn is het om er even een weekend uit te zijn in eigen land! Natuurlijk kunnen we dit niet té vaak doen, want het is natuurlijk niet gratis. Om dit toch, stiekem iets te vaak, te blijven doen testen we deze week een budgethotel. Een nachtje weg hoeft namelijk echt niet duur te zijn, maar wel erg leuk, dat bewijst het Ibis Hotel in Rotterdam ons wel!

Wat is de eerste indruk van het hotel?

De eerste indruk was vooral; SUPER centraal gelegen! Wat heel fijn is als je van plan bent om Rotterdam eens even goed te gaan verkennen. Kom je het Ibis hotel binnen word je goed ontvangen in de gezellige sfeer, links van de receptie bevindt zich de bar dus hier kun je vast genieten van een lekker drankje voordat je de kamer gaat verkennen.

Hoe is de accommodatie? 

De kamers zijn klein, maar hebben alles wat je nodig hebt; een heerlijk bed, fijne tv, grote ramen om lekker naar buiten te kijken, en een ruime badkamer. In de ochtend kun je heerlijk ontbijten bij het restaurant waar de croissantjes nog lekker warm zijn, er voldoende keuze is in beleg en je even fris en fruitig wakker kunt worden met een bak koffie. Stap je het hotel uit dan hoef je maar een stukje te lopen tot je in het levendige centrum bent, ideaal!

Hoe voelt het na één nachtje slapen? 

De bedden van het hotel zijn lekker zacht en de ramen zijn geluiddempend waardoor je heerlijk in alle stilte kunt slapen, wij waren lekker vroeg uit de veren maar even lekker uitslapen is zeker geen straf in het heerlijke bed.

Is Ibis Hotel Rotterdam een aanrader?

Het Ibis Hotel in Rotterdam is de perfecte plek om te overnachten als je geen behoefte hebt aan overbodige luxe, het hotel heeft namelijk alles wat je nodig hebt om na een drukke dag in Rotterdam heerlijk te overnachten en de volgende dag weer op stap te gaan. Daarnaast is alles lekker schoon, iets waar we soms weleens bang voor zijn bij hotels met een wat goedkoper prijsje.

Is er in de buurt ook iets te doen? 

Een enorme aanrader is om gebruik te maken van een elektrische scooter, bijvoorbeeld die van Felyx. Kun je lekker door heel Rotterdam struinen! Naast de perfecte shop-stad, voor nieuwe items maar ook vintage parels, heb je in Rotterdam ook genoeg bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Euromast, ga lunchen in de Markthal en sluit je avond af in de Witte de Withstraat waar je lekkere drankjes kunt doen.

Kijk ook de video over het Ibis Hotel Rotterdam:

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF