fbpx

Een heerlijk avondje selfcare in drie simpele stappen

Een avondje voor jezelf is zo belangrijk om even op te laden. Helaas komen we niet altijd aan selfcare toe. Toch zou deze broodnodige me-time toch echt op jouw prioriteitenlijstje moeten staan. Gelukkig hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn. Door middel van deze drie simpele tips kom jij vanavond helemaal tot rust. Vink ze alle drie af!

1. Een fijn ommetje

Het is misschien al heel vaak gezegd, maar wandelen maakt je hoofd leeg. Begin je avond daarom met een wandeling, wanneer je thuiskomt van je drukke werkdag. Pak je wandelschoeisel erbij, en trek eropuit. Zeker nu het wat kouder wordt, is een wandeling perfect om vervolgens thuis lekker te cocoonen.

2. Kook je lievelingsmaaltijd

Wist je dat koken heel goed werkt om even uit je hoofd te komen? Het is bijna een soort therapie. Misschien vind je koken niet heel leuk, maar van lekker eten houdt iedereen, toch? Ga voor comfort, en kook je simpelste lekkerste gerecht (less is more). Of houd jij wel van een uitdaging, en ga je vanavond die ene spannende ovenschotel maken? Wanneer je anderen kan verrassen, is het misschien al helemaal leuk om de keuken weer eens in te duiken.

3. Eigen spa

Hoe klein of groot je badkamer ook mag zijn, je kunt er vast een kleine spa van maken. Steek kaarsjes aan, stap onder een heerlijk warme douche en laat de zorgen van je afglijden. Maak het feestje compleet en schuim jezelf van top tot teen in met die ene luxe douchegel, gevolgd door jouw fijnste scrub en bodylotion. Je favoriete cosmetica maken deze avond compleet. Klaar om het bed in te duiken? Misschien is het een idee om je telefoon voor deze keer in een andere kamer te leggen. Zo word jij herboren wakker morgen. Droom zacht!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF