fbpx

Drie spirituele cadeautips voor als je het eventjes niet meer weet

Het is en blijft een lastig ding; cadeautjes geven. Zeker aan die ene persoon die alles al heeft. Met je handen in je haar sta je in de rij voor de kassa om weer het zoveelste doucheschuimpakket te kopen. Want, wat moet je anders? Toch hebben wij nog wel een goede tip voor jou; geef eens een spiritueel cadeau. En sta jij toevallig als zzp’er, bedrijf of therapeut geregistreerd bij de Kamer van Koophandel? Bij deze spirituele groothandel kun je inkopen tegen groothandelprijzen.  

1. Een Himalaya zoutlamp

Om een spiritueel cadeau te geven, hoef je zelf echt niet zweverig te zijn. Het kan juist heel leuk zijn om nou nét een keer iets anders te geven. Denk bijvoorbeeld aan een Himalaya zoutlamp. Steek een waxinelichtje aan, doe deze in het lampje, (of druk op de knop in het geval van een elektrische versie) en binnen no-time ontstaat er een heel huiselijk sfeertje. Deze lampjes gemaakt van Himalayazout gaan ook nog eens ontzettend lang mee. De ontvanger zal jouw cadeautje dus voor altijd met zich mee kunnen dragen. Daarnaast hebben Himalaya zoutlampen een behoorlijk aantal gezondheidsvoordelen. Wist je dat ze de lucht kunnen reinigen en je daardoor helpen om beter te ademen?

2. Wierook

Ook aan het branden van wierook zitten veel voordelen. Zo kun je er bijvoorbeeld beter van slapen. Mocht je iemand een goede nachtrust gunnen, is het geven van wierook dus zeker een goed idee. In dat geval kun je het best kiezen voor een variant met lavendel. Dit plantje bevat namelijk linalool, een krachtig terpeen. Dit stofje heeft een kalmerend effect; perfect voor het slapengaan.

3. Edelstenen ring

Deze ringen zijn niet alleen mooi, maar ook erg betekenisvol om te geven. Iedere steen heeft zo zijn eigen betekenis en eigenschappen. Zo werkt rozenkwarts bijvoorbeeld kalmerend bij verdriet en trauma’s. Het bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Wist je dat je ook kunt kiezen voor een speciale geboortesteen? Ieder sterrenbeeld heeft namelijk een eigen steen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF