fbpx

Dokter Juriaan geeft tips in zijn boek om te leven vanuit zelfvertrouwen

Je kent het wel, die eindeloze onzekerheid om alles maar goed te willen doen. Eén ding is zeker: jij bent hierin niet de enige. Daarom schreef Dokter Juriaan het boek JIJ BENT de liefde, waarin hij jou handvaten geeft om te leven vanuit zelfwaardering.

Het boek begint op 26 december 2012, waar het proces voor Dokter Juriaan begon. Hij beschrijft in het voorwoord hoe hij strugglede met gedachten die door zijn hoofd heen spookten. Het proces duurde zo’n acht jaar: een pad waarop hij mocht ontdekken dat sprookjes bestaan en waar hij verbindingen kon aangaan met mensen die hem voeden.

Lessen

Het boek is ingedeeld in verschillende hoofdstukken waarin je leert een fijnere versie voor jezelf te zijn. Het stimuleert je onder andere door keuzes te maken waar je volledig achter staat in plaats van de keuzes die je omgeving van je verwacht. In het begin gaat Dokter Juriaan vooral in op zelfvrouwen, angst en oordelen. In het deel over zelfrespect leer je wie je mag zijn en hoe je met giftige mensen uit je leven om moet gaan. Zelfwaardering wordt besproken in het vierde deel. Als laatst kijkt hij samen met jou naar de toekomst. Want wat ga je doen met de handvaten en tips die je hebt gelezen en hoe word jij daardoor meer jij? In het boek vind je een QR-code voor het bij behorende werkboek, wat je helpt direct in actie te komen.

Juriaan Galavazi (46) is bekend onder zijn 48.300 Instagramvolgers voor zijn kennis over lichaam en geest. Als arts en coach begeleidt hij mensen zich op beide gebieden fit te voelen. Naast de trajecten die hij aanbiedt, geeft hij lezingen.

JIJ BENT de liefde is uitgegeven bij S2uitgevers en is t koop voor 22,50.

Dokter Juriaan


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF