fbpx

Dit zijn onze favoriete winkels & eetadresjes in Valencia

Deze populaire stad aan de Middellandse zee heeft zo veel te bieden… Een mooi historisch centrum, veel moderne architectuur, mooie hotels en je kunt heerlijk relaxen aan het strand. VALENCIA Fleur Dit zijn onze favoriete winkels & eetadresjes in ValenciaTime to momo local Fleur van de Put vertelt ons welke eetadresjes, wijken en winkels de moeite waard zijn. Je ziet haar regelmatig fietsend de stad door- kruisen. Soms alleen en anders met een groep; Fleur geeft namelijk fietstours. Sport is, naast haar liefde voor de stad, haar andere grote passie.

[green_note title=”Tips van time to momo ” text=”Fleur is time to momo local en verhuisde in 2008 naar Valencia. Ze weet inmiddels alles over de hipste clubs, de leukste winkeltjes en de beste restaurants.” ]

Winkel – Poppyns

‘Here today, gone tomorrow’ is het idee achter conceptstore Poppyns. De modern en stylish ingerichte winkel verkoopt lokale en internationale merken, met een beperkte voorraad. De producten lopen uiteen van mode en accessoires tot elektronica en cosmetica. Ieder merk is mooi geëtaleerd in de winkel met 800 m2 winkeloppervlakte. Achterin de winkel vind je het Poppyns Café, waar je gezellig kunt lunchen, maar waar ook regelmatig workshops en lezingen zijn.
(adres: Carrer d’Isabel la Catòlica 21)

VAL W3 Algemeen VvdH 0082 Dit zijn onze favoriete winkels & eetadresjes in Valencia

Lunchadres – A La Bartola Beach

Laat je verwennen bij A La Bartola Beach. Bestel een flesje wijn en een heerlijke lunch. Kies bijvoorbeeld voor de quinoa-salade, de Caesarsalade of de sandwich met tonijn. Onderuitgezakt op het strandbed geniet je hier van een heerlijke zomerdag.
(adres: Passeig Marítim de la Patacona 83)

Restaurant – Blanqueríes

Blanqueríes ligt aan de rand van Ciutat Vella. Ze serveren een mooi menu tegen een vriendelijke prijs. Eerst worden diverse kleine voorgerechtjes geserveerd. Dit zijn stuk voor stuk bijzondere kunstwerkjes. Het interieur is licht en door het mozaïek van spiegels en de details van smalle latjes van licht hout, heel eigentijds.
(adres: Carrer de la Blanqueria 12)

Wijnbar – Pica’p

Pica’p is een moderne Spaanse tapasbar. Vraag hier naar de wijnkaart, want ze hebben veel goede lokale wijnen uit de omgeving van Valencia en het gebied Utiel/Requena. Regelmatig worden hier ook wijnproeverijen georganiseerd.
(adres: Plaça del Pintor Segrelle 7)

VAL W1 Algemeen VvdH 9538 Dit zijn onze favoriete winkels & eetadresjes in Valencia

Leuke wijk – Poblats Marítims

De vissersdorpen Cabanyal, Canyamelar, Cap de França en Malvarossa zijn samen de Poblats Marítims. Na meer dan dertig jaar politiek gesteggel over de bestemming van deze wijk, is nu eindelijk de knoop doorgehakt. Het gebied zal worden opgeknapt, met behoud van de bestaande monumentale panden. Deze beslissing heeft de wijk een nieuwe impuls gegeven. Veel panden worden nu opgekocht en innovatieve ondernemers beginnen hier leuke initiatieven. Wijnbodega’s, alternatieve kroegen en traditionele tapasbars sieren de straten.

Op zoek naar fijne hotels gedurende je citytrip?

Overnacht in 1 van de favoriete hotels van WENDY! En helemaal leuk, wanneer je jouw hotel boekt via time to momo ontvang je een time to momo-stedengids van Valencia cadeau! Wil je weten welke hotels geschikt zijn voor jouw steentrip naar Valencia? Bekijk hier een aantal suggesties.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF