fbpx

Dit zijn dé musthaves voor in jouw strandtas

Misschien ben je al op vakantie geweest of ga je nog. Stiekem hopen we dat de warme zomer in Nederland nog gaat komen… Een paar mooie stranddagen in ons eigen landje is namelijk het beste wat er is. Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn, toch? Wij hebben een aantal leuke accessoires uitgezocht die niet mogen ontbreken in jouw strandtas!

Hammam towel –  29.95

Ideaal voor mee op vakantie of gewoon naar het strand in Nederland is een hammamdoek. Deze zachte handdoek is licht en dus erg handig om mee te nemen naar het strand of het park. Zo kun jij stijlvol ontspannen!

hammamtowel tanlife galerij Dit zijn dé musthaves voor in jouw strandtas

Beach pillow – €14,95

Als je op het strand ligt, ontbreekt er vaak één ding: een kussentje onder je hoofd. Ja, het is wel een beetje een luxe probleem natuurlijk, maar wat een verademing is dit strandkussentje! Het kussentje is in een handig travel size formaat en is perfect om mee te nemen naar het strand, in het vliegtuig of tijdens een festival weekend. Relax in style!

beachpillow

Selfie SPF 30 spray gel – €11,95

Deze SPF 30 spray gel is een echte topper. Het beschermt niet alleen jouw huid tegen verbranding én huidveroudering, het geeft je huid ook nog eens een sunkissed glow. De natural tea tree oil in deze gel beschermt en hydrateert de huid daarnaast ook nog.

  • Bevat Sun Protection Factor 30.
  • Beschermt zowel tegen UVA als UVB-straling.
  • Water resistant.
  • Geschikt voor alle huidtypen.

Selfiespraybrons Dit zijn dé musthaves voor in jouw strandtas

Sunkissed ketting –  9.95

Bij een ‘Sunkissed’ huidje, hoort natuurlijk een mooie ketting. Met deze gouden #TANLIFE ketting heb je het hele jaar door de zomer in je bol!

tanlifeketting2 Dit zijn dé musthaves voor in jouw strandtasWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF