fbpx

Dit zijn de leukste uitjes voor het paasweekend

We hebben er een jaar op moeten wachten maar we kunnen onze verfspullen weer uit de kast halen! Ook kunnen we onze handen weer uit de mouwen steken voor originele gerechten met het ingrediënt ei. Ook mooi meegenomen, een extra vrije dag. Wij houden van het paasfeest! Maar wat is er nu eigenlijk te doen in Nederland met Pasen? Wij zochten de leukste spots voor je uit!

1. Dieren spotten in Wildlands

Ben je het beu om samen met je partner en de kids thuis Pasen door te brengen? Don’t worry! Eerste en tweede Paasdag is dierentuin Wildlands geopend. Stap in verschillende werelddelen en ga op avontuur in het park. Bezoek de ijsberen of bekijk de olifanten. Ook leuk om te weten: Wildlands maakt zich op voor de geboorte van niet één, maar wel twee olifantjes! Hoe leuk is het om de dan pasgeboren olifantjes te spotten?

Wildlands Dit zijn de leukste uitjes voor het paasweekend

© Wildlands

2. Koopjes scoren in Bataviastad

Whoehoe, met eerste en tweede paasdag is Bataviastad ook gewoon open. Scoor leuke items voor een super lekker prijsje! Koop die leuke schoenen van Aaiko, of dat toffe shirt van Calvin Clein voor dat zachte prijsje. Sommige inkopen voor pasen zijn namelijk al prijzig genoeg!

Bataviastad Dit zijn de leukste uitjes voor het paasweekend

©RetailTrends

3. Dansen op Paaspop

Wij hebben wel zin in een party, jij toch ook? Voor de 44e keer op rij wordt er een feestje gebouwd in het Noord Brabantse Schijndijl. Er zijn verschillende area’s te vinden waar grote namen als Anne-Marie, Bizzey, Guus Meeuwis en Bökkers optreden. Voor iedereen wat wils!

©Paaspop

paaspop Dit zijn de leukste uitjes voor het paasweekend

4. Genieten op Werkspoor Festival Utrecht

Woon je in Utrecht en heb je nog geen plannen voor Pasen? Dan is het Werkspoor Festival de gouden tip! De werkspoorkathedraal is vier dagen lang gevuld met pop-up keukens, gezellige barretjes, live entertainment en kindervertier.

Werkspoorfestival Dit zijn de leukste uitjes voor het paasweekend

© Werkspoorfestival

5. Je ogen uitkijken tijdens een rondleiding Vredespaleis

Heb je altijd al een kijkje willen nemen op het Vredespaleis? Grijp dan nu je kans. Het paleis opent namelijk haar deuren dit paasweekend voor een uniek inkijkje. Eens in de zoveel tijd mogen bezoekers het paleis komen bewonderen, wees er dus op tijd bij!

Vredespaleis Dit zijn de leukste uitjes voor het paasweekend

©Takethehague

6. Shop till you drop in Enschede

Is Bataviastad voor jou niet helemaal om de hoek? Geen nood, een tijdje terug hebben we de leukste hotspots in Enschede voor je op een rijtje gezet. De winkels in deze leuke stad zijn gelukkig ook met pasen geopend!

nafinia putra 59655 unsplash Dit zijn de leukste uitjes voor het paasweekendWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF