fbpx

Dit zijn de goedkoopste maar leukste vakantielanden!

Binnen Europa

1. Marcedonië

Dit prachtige land is nog helemaal niet ontdekt, maar als je van natuur en historische steden houd is dit echt een aanrader. Marcedonie heeft prachtige bergen, diepe meren en oude steden. niet alleen is Marcedonie een land voor de echte outdoors het is ook 62 procent goedkoper dan het Europees gemiddelde. De hoofdstad ‘Skopje’ heeft vele activiteiten in petto voor je, zoals:  Het Museum of Illusions of een trip naar Canyon Matka!

Marcedonië Marcedonië

2. Polen

Polen is een land wat vaak wordt onderschat. Vaak krijg je bij polen het idee dat het grijs, Grouw en koud is, maar tegenwoordig is Polen een modern land geworden, wat er absoluut niet ouderwets of arm uit ziet. Net als Marcedonië heeft polen bergen, platteland, meren, een kustlijn, woestijn en nog veel meer! Ook in de steden van Polen is er veel kleur en cultuur te vinden.

Polen Polen


3. Griekenland

Griekenland! Een land dat wel heel populair is onder de Nederlanders. De blauwe stranden, mooie havens en kleine straatjes, speken jong en oud aan! Van het ene magische eiland naar het andere hoppen en natuurlijk heel goedkoop eten! Klinkt als een droom toch? Tip: Kijk wel uit dat je naar de restaurantjes loopt in de kleine straatjes, in plaats van de restaurantjes op de hoofdstraat.

Griekenland GriekenlandWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF