fbpx

Dit zijn de favoriete zomeritems voor in huis

Demi Bo Wilkes, eigenaresse van Bo Studio, deelt vandaag haar favoriete zomerse items. ‘Nu het eindelijk mooi weer is, heb ik voor jullie de leukste items voor in en rondom huis verzameld. Dingen die ik graag zelf gebruik als het mooi weer is.’

https://www.instagram.com/p/Bt-ojh9FsrC/

Lekker theetje

Als het mooi weer is ben ik het liefst buiten. Ik heb helaas niet de luxe van een tuin, maar wel een hele zonnige gracht voor mijn deur. Ik verzamel dus graag alles in een keer en verhuis naar buiten. Zo ook mijn theepot. Deze van Fabienne Chapot ziet er gezellig uit en kan lekker veel thee in. Scheelt een hoop heen en weer gewandel. Ik doe er zelf een houder en waxinelichtje onder zodat het lang warm blijft.

Schermafbeelding 2019 07 01 om 15.57.43 Dit zijn de favoriete zomeritems voor in huis

Kruip er maar onder

Ik zit buiten het liefst op het mohair plaid van de Zara Home. Die van mij is al eeuwig oud maar doet het nog perfect. Een klassieker in hun collectie en dus nog steeds te koop. Zacht onder je billen en houdt je warm als het afkoelt.

4538004629 1 1 2 Dit zijn de favoriete zomeritems voor in huis

Zomer in huis

Never judge a book by it’s cover. Maar toch doen we dit allemaal wel, als het om koffietafelboeken gaat in ieder geval wel. Met deze is het meteen zomer in huis.

Reisboek

Gezelligheid in een glas

Als ik aan lekker weer denk, denk ik aan gezellige mensen over de vloer, buiten zitten en hele koude verse ice tea. Voila, hier zijn de perfecte glazen voor deze situatie!

Leuke glazen voor de zomer

Het is al warm genoeg

In de zomer is teveel stof en dekens in bed te warm. Je wilt lekker slapen maar niet zweten tussen overbodig veel kussens. Let’s keep it simple. Ga voor fris wit linnen beddengoed en naast hoofdkussens voor twee lange steunkussens erachter. H&M home heeft geweldige in matching linnen stof. Natuurlijke stoffen ventileren en deze kan je lekker heet wassen, drogen snel en hoef je niet te strijken. Scheelt dus dubbel zweten.

linnen kussens van H&M

Zomerse geur

Je wilt de zomer natuurlijk ook ruiken in huis. Ik ben gek op de Heaven Scent geur van SOAP. Ik koop hem in hun filiaal aan de Spuistraat maar deze is ook online te krijgen.

Zomer geur

Over Demi

Demi Bo Wilkes is eigenaresse van Bo Studio; een styling bureau voor events, woningen en ander interieuradvies. Ze deelt haar gedachtes met jullie wat betreft interieurgebied. Volg Demi op Instagram om niks van haar creatieve ideeën te missen!

https://www.instagram.com/p/BuQoNpsl4FY/WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF