fbpx

Dit zijn de 5 beste kerstreclames van 2018

Het is Kerstmis! Tijdens de kerstperiode komen er altijd leuke, mooie of ontroerende reclames op tv. Als je heerlijk een kerstfilm aan het kijken bent, komen er altijd van die vervelende reclames tussendoor. Je zat er net lekker in, maar dan is het weer tijd voor een break. De reclames tijdens de feestdagen zijn eigenlijk helemaal geen straf om te kijken. Wij hebben de vijf beste Nederlandse kerstreclames van dit jaar op een rijtje gezet! 

Coca-cola

In de reclame van Coca-Cola zie je een jongen van deze tijd. Zijn moeder is helemaal into kerst, maar hij wil gewoon gamen. Totdat hij erop uit gaat en een cadeautje geeft aan een dakloze. Uiteindelijk blijkt de dakloze iemand anders te zijn… Bekijk de reclame hieronder!

PLUS Supermarkt

De reclame van de PLUS Supermarkt is erg ontroerend. Het gaat over familietradities die worden doorgegeven. Het is een prachtige reclame waarin je ziet hoe het is om je dierbaren te moeten missen tijdens de kerstdagen. Wij moesten wel een traantje wegpinken!

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten heeft een kerstreclame gemaakt op het lied Winter Wonderland. Ze hebben de tekst van het lied veranderd en je ziet zoals altijd dezelfde gezellige familie kerstinkopen doen. In deze reclame komen onder andere ook Jeroen van der Boom, Roy Donders en Max Verstappen voor. Erg leuk gedaan!

https://www.youtube.com/watch?v=G9-ssvOwbTQ

Brandweer Twente

Dit is niet alleen een heel schattige, maar ook een mooie reclame. We zijn namelijk niet allemaal vrij met kerst. Mensen in de zorg, de politie of de brandweer moeten bijvoorbeeld gewoon werken. In deze reclame van Brandweer Twente is een jongetje helemaal wild van de brandweer. Als hij ziet dat de brandweerlieden geen kerst kunnen vieren zoals hij dat doet, gaat hij er voor zorgen dat ook zij toch een mooie kerst hebben. Te aandoenlijk!

Lidl

In deze reclame zit onze lieve Beau van Erven Dorens. Hij heeft een kerstdiner met zijn dispuut. Hij ‘gaat voor goud’ om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. De mensen van het dispuut vinden het eten ‘Delicieux’. Een beetje fout, maar wel erg leuk om naar te kijken!

Zoek je nog een leuk uitje om te doen tijdens deze kerstvakantie? Lees dan: 10 uitjes om te doen in de kerstvakantie! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF