fbpx

Dit zijn de 10 nieuwste films en series die in februari verschijnen

Het is alweer februari. Dat betekent dat het weer tijd is voor allemaal nieuwe series en films! Gelukkig kunnen we weer lekker uit eten, naar de bioscoop en het theater. Toch blijft het ook fijn om samen met elkaar vanaf de bank een film of serie te kijken.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank (1 februari- Netflix)
Dit verhaal is gebaseerd op de vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar. Hannah en Anne zijn beste vriendinnen in de tijd dat de tweede wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie van Anna onderduikt verliezen de twee vriendinnen elkaar uit het oog.

Anne+ (11 februari – Netflix)
Anne staat op het punt om samen met haar vriendin naar Montreal in Canada te verhuizen. Ondertussen worstelt ze met het afronden van haar eerste boek. Er ontstaan allerlei twijfels bij Anne en ze vraagt zich af wat ze met haar leven wil.

 

Murder on the Orient express (11 februari- Disney+)
Tijdens een treinreis wordt er iemand vermoordt. Iedereen lijkt verdacht. Detective Hercule Poirot moet in een race tegen de klok de moordenaar vinden, die zich onder de passagiers bevindt.

The sky is everywhere (11 februari – Apple tv+)
De 17-jarige Lennie Walker moet omgaan met het plotselinge verlies van haar oudere zus. Lennie probeert haar te verdriet te verwerken doormiddel van haar muziek. Dit zal uiteindelijk leiden tot het ontmoeten van haar eerste liefde.

Mr. & Mrs. Smith (14 februari- Videoland)
De film is al wat ouder, maar verschijnt nu ook eindelijk op videoland!
John en Jane Smith zijn een gewoon koppel met een lusteloos huwelijk. In het geheim zijn ze echter allebei beruchte huurmoordenaars. Wanneer deze waarheid aan het licht komt, krijgen ze opdracht om elkaar te vermoorden.

High strung (25 februari- Disney+)
Ruby Adams is een danseres uit het Middenwesten. Ze heeft een studiebeurs gekregen waarmee ze naar New York kan. Johnnie Blackwell is een Britse muzikant die voor geld speelt in de metrotunnels. Ruby’s wereld is klassiek en gedisciplineerd; de wereld van Johnnie is er een van improvisatie en de straat. Op een dag brengt een hiphopwedstrijd die uit de hand loopt de twee kunstenaars samen.

 

Sweet Magnolias (seizoen 2 vanaf 4 februari op Netflix)
De drie goede vriendinnen, Maddie, Helen en Dana Sue, helpen elkaar terwijl ze een balans proberen te vinden tussen familie, relaties en carrières. Dit alles speelt zich af in het zuidelijke stadje Serenity.

The Good doctor (seizoen 5 vanaf 7 februari bij Videoland)
Dr. Shaun Murphy is een jonge dokter met autisme. Hij verruilt het platteland voor een baan als chirurgisch arts in San José. Het vijfde seizoen van de serie komt deze maand alweer uit.

Inventing Anna (11 februari- Netflix)
Deze serie vertelt het waargebeurde verhaal van Anna Sorokin, ook wel bekend als Anna Delvey. Ze is van Russisch-Duitse afkomst en een fraudeur die banken en rijke mensen oplichtte. Dit deed ze door zich voor te doen als een rijke Duitse erfgename.

Devotion: a story of love and desire (14 februari -Netflix)
Dit is een nieuwe Italiaanse dramaserie. Een voor de buitenwereld gelukkig huwelijk begint langzaam uit elkaar te vallen. Ze gaan aan alles twijfelen in hun relatie. Beide echtgenoten komen ook in de verleiding voor andere verlangens.

 

 

 

 

 

 

 

  WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF