fbpx

Dit zijn de 10 nieuwste films en series die in april verschijnen

Het is alweer april. Iedereen kent het spreekwoord: april doet wat die wil. Dus mocht de zon even plaats maken voor een regenachtige dag, dan zijn dit de nieuwste films en series waar jij je helemaal in kan laten meeslepen. 

Forever out of my league (1 april – Netflix)

Marta’s leven hangt na een longoperatie aan een zijden draadje, terwijl ware liefde om de hoek staat. Houdt de liefde stand ondanks oude geheimen en een onzekere toekomt?

Les Misérables (1 april – Videoland)

Deze film gaat over een man die voorwaardelijk vrij wordt gelaten. Echter laat zijn verleden hem niet met rust. Hij wordt achtervolgd door de agent Javert. Deze agent wil hem oppakken wegens oplichting.

Élite seizoen 5 (8 april – Netflix)

Eindelijk is het zover. Het vijfde seizoen van Elite komt online op Netflix. Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van Spanje. In het het seizoen bekijken we opnieuw een moord, misschien wel die van Armando? Wie zal het zeggen?

All the Old Knives (8 april – Prime video)

Oude geliefden Henry en Celia ontmoetten elkaar Carmel-by-the-sea. Zij halen samen herinneringen op aan de tijd die samen doorbrachten in Wenen. Zij is een spion en hij werkt voor de CIA.

Liefde zonder grenzen (14 april – Videoland)

De film was vorig jaar al te zien in de bioscoop, maar binnenkort kun je de Nederlandse komedie ook op Videoland bekijken. In de film Liefde zonder grenzen zie je een verhaal over twee zussen, een broer en een vader die een totaal verschillend liefdesleven hebben. Één ding komt overeen, ze lopen allemaal niet volgens plan. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen toch overwinnen?

Anatomy of a Scandal (15 april – Netflix)

Sophie en James Whitehouse hebben een gelukkig leven samen. Tot dat er een groot schandaal van James aan het licht komt en de hele relatie in duigen valt.

Love in a Bottle (15 april – Disney +)

Je hebt vast wel eens gehoord dat liefde op het eerste gezicht bestaat. In deze film lijkt dit echt zo te zijn. Ondanks dat Lucky en Miles elkaar heel kort op het vliegveld hebben gezien, wisten ze direct van elkaar: dit is het. Beiden waren ze in een groot tempo onderweg naar huis vanwege de opkomende greep van COVID. Nu hebben ze contact over de telefoon, want Miles zit in Londen en Lucky in Amsterdam.

Roar seizoen 1 (15 april – Apple TV+)

Deze serie schetst een inzichtelijk, hilarisch en ontroerend portret van wat het vandaag de dag betekend om een vrouw te zijn. Deze serie bestaat uit een mix van realisme en futuristische werelden die elkaar ontmoetten in acht verschillende verhalen. Met deze serie zul je vaak een herkenbaar moment voorbij zien komen.

The Dropout seizoen 1 (20 april- Disney +)

Het verhaal van Elizabeth Holmes de oprichter van het bloedtestbedrijf Theranos. De grote vraag in deze serie is hoe de jongste vrouwelijk miljardair van de wereld alles in een split second kan verliezen. Hoe het kan dat ze strafrechtelijk werd vervolgd, waar ze pleitte niet schuldig te zijn, tot een gevangenisstraf van 20 jaar!

I see you (20 april – Netflix)

Wanneer een 10-jarige jongen vermist wordt, begint een grote zoekactie. Deze verdwijning laat hoofdrolspeler denken aan een gelijkwaardige zaak van een aantal jaar geleden. Buiten de verdwijning om staat het huwelijk van Greg Haper op zijn kop. De vrouw van Greg is hem namelijk niet trouw geweest.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF