fbpx

Dit is de reden dat je ‘A Star Is Born’ gezien moet hebben!

De succesvolle bioscoopfilm A Star Is Born is je vast niet ontgaan. Het verhaal van de bekende zanger Jackson Maine (Bradley Cooper) en zangeres Ally (Lady Gaga) is een groot succes. Maar waarom is deze film nou zo een succes?

A Star Is Born gaat over zanger Jackson Maine die op een avond kroegzangeres Ally ontdekt. Het is het romantische verhaal waar iedereen naar verlangd. Dromen worden werkelijkheid ‘het op tournee worden gevraagd door een grote artiest en verliefd worden.’ Echter kent dit verhaal ook een donkere kant. Overleeft echte liefde alles?

Muzikaal spektakel

A Star Is Born is een muzikaal spektakel. De muziek versterkt het verhaal en dat is ook een reden dat deze film zo een enorm succes is. Alle muziek die in A Star Is Born is gebruikt, is samengebracht tot een album. De soundtrack van A Star Is Born is zeer geliefd onder het publiek en wordt heel veel gestreamd. De muziek is afwisselend: van rustige ballads tot catchy popsongs.

In het diepe vallen

Het nummer ‘Shallow’ dat wereldwijd hoog scoort, is de lead song van deze film en zo ook mijn favoriet. ‘Shallow’ is geschreven vanuit het oogpunt van Ally en Jackson. Ze vragen elkaar af of ze gelukkig zijn met wie ze zelf zijn. In het refrein zingen ze over in het diepe vallen, ver weg zijn van het veilige ondiepe en jezelf overgeven aan de liefde. Dit nummer heeft een bridge die erg krachtig is. Het hele nummer wordt opgebouwd tot het moment dat Ally echt kan laten zien wat ze kan. Dit moment bezorgde mij kippenvel!

Derde remake

A Star Is Born is alweer de derde remake van gelijknamige film, die in 1937 voor het eerst uitkwam. De meest recente versie wordt gezien als de meest aangrijpende van de drie. Het verhaal is een echt liefdesverhaal met zijn ups & downs. Het is zeker een film die je gezien moet hebben (afgelopen week was dit mijn derde keer..)!

Luister hier het album!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF