fbpx

Dit is de outfit die écht iedereen staat!

Onze lieve collega’s van MonStyle weten alles over mode. Zij kunnen jou precies vertellen hoe je op hakken loopt zonder pijn en welke outfit iedereen goed staat (ook jou). Maar ze helpen je ook bij het vinden van je eigen stijl. De komende weken delen zij hun ALLERBESTE tips op onze website.

Zorg dat je deze items in je kast hebt

Twijfel je toch elke keer als je je ‘s ochtends aankleed? Trek je een goede spijkerbroek aan maar voel je je er toch niet helemaal happy in? Vind jij het ook altijd lastig om te zien wat jou nou echt goed staat? Yes, we feel you… Je wilt natuurlijk iets uit de kast trekken waar jouw figuur het mooist in uit komt en je vrouwelijke vormen benadrukt. We have good news!

Want wij hebben namelijk de perfecte outfit gevonden die echt iedereen staat. Dus ook jou! Check gauw je kast want misschien heb je het zelfs al hangen: een top en een rok. Ja, écht! Dit kan een strakke top zijn maar ook een wat wijdere top die je in je rok kan stoppen op een nonchalante manier. Maar waarom is deze kledingcombinatie zo full of fierce? Nou, het is een van de beste outfits om de illusie van een zandloper body te creëren. De rok en top moeten wel nauwsluitend zijn bij het kleinste deel van de taille. Kies ook voor een skirt die wat wijder uitloopt, waardoor je het zandloper effect nog meer versterkt. Say hello tegen jouw perfecte zandloperfiguur!

https://www.instagram.com/p/BohV6aEFqFa/

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF