fbpx

Dingen die elke luxe buitenruimte zou moeten hebben

Het is gemakkelijk om je buitenruimte te zien als een plek om simpelweg rond te hangen. Het is echter zoveel meer dan dat. Het is namelijk een verlengstuk van je huis en het is een geweldige manier om te entertainen. Het uitzicht is het eerste wat je ziet als je naar buiten kijkt, dus het is belangrijk om dit vanaf het begin goed aan te pakken. Een van de beste kenmerken van een luxe buitenruimte zijn luxe zwembaden. Dit is een plek waar de familie geniet van de hete zomermaanden en de koude nachten terwijl ze wijn drinken en tijd met elkaar doorbrengen.

Een luxe zwembad

De meeste luxe woningen hebben exclusieve buitenverblijven. Zwembaden zijn een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Je kunt zwemmen, spelen en lekker dobberen als je in het zwembad bent. Ze zijn ook een uitstekende oplossing als je kinderen hebt die graag zwemmen en veel van het water genieten. Als je in een gebied woont waar het in de wintermaanden koud wordt, dan is er ook niets luxer dan een verwarmd zwembad in te duiken. Zo kun je het hele jaar door genieten van je zwembad. Als je niet zoiets groots wilt, maar toch iets leuks en spannends wilt voor je tuinontwerp ideeën, waarom zou je dan niet overwegen om een ​​glijbaan of waterkanon toe te voegen? Er is geen twijfel dat deze toevoegingen plezier zullen bieden voor alle leeftijden.

Een ruimte om te grillen

Grillen is een geweldige manier om voedsel te koken, vooral in een buitenruimte. Het is ook gemakkelijk te doen en het is veelzijdig. Je kunt bijna alles op een grill bereiden, van vlees tot groentes. Je kunt er gebruik van maken voor de evenementen die je bij je thuis organiseert of als je gewoon buiten wilt dineren met je familie en vrienden.

Overdekte veranda of portiek

Een portiek is een dakconstructie die zich over een pad uitstrekt en wordt ondersteund door kolommen of wordt omsloten door muren. Beschouw het als een verkleinde overdekte veranda met net genoeg ruimte voor bezoekers om langs te komen en misschien wat sierplanten voor de aantrekkingskracht. De stijl was immens populair in het oude Griekenland en is opgenomen in en verfijnd door de meeste westerse architectonische tradities.

Porte-Cochere

Een porte-cochere is een overdekte toegang tot een woning, vergelijkbaar met een portiek. Een porte-cochere is echter groot genoeg om zowel auto’s als mensen te huisvesten. In feite is de naam afgeleid van het Frans voor een plaats waar paardenkoetsen konden stoppen om passagiers af te zetten.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF