fbpx

Dineren bij Bellezza: een carrousel van verrassingen op hoog niveau

Eten bij Bellezza is een avontuur, een carrousel van verrassingen. 140 minuten lang word je meegenomen door de verschillende ruimtes van een verborgen pakhuis in Amsterdam. Schuif aan en laat je verleiden door het team van Bellezza. Eten en drinken op hoog niveau in een omgeving die verleidelijk en een beetje stout is. 

Het restaurant Amsterdam Bellezza is gevestigd in een oud, vrijstaand pakhuis op de binnenplaats van het Bethaniën klooster. Waar ooit de nonnen liepen en de specerijen werden verhandeld vind je nu het nieuwe, hippe toprestaurant van Amsterdam.

Wij mochten proeven!

In de spannende spiegelzaal serveert de chef een zevengangendiner met een “Around the World” thema waarbij elk gerecht op de huidige menukaart is geïnspireerd op de keuken uit alle hoeken van de wereld. Zo starten we in Nederland en gaan we onder andere langs Mexico, Japan en Australië. Naast dat elk gerecht van hoog niveau is, maakt de spiegelzaal de ervaring nog specialer. Bij elk gerecht hoort namelijk een audiovisueel programma. Zo ervaar je nog meer de reis om de wereld.

Bellezza heeft een uitgebreide en verrassende drankenkaart waar je zelf je favoriete drankje op kan uitkiezen. Of kies voor het speciale Bellezza wijnarrangement dat bestaat uit vijf glazen wijn die zijn afgestemd op het menu. Voor de niet alcohol drinkers maakt de barman 5 heerlijke alcoholvrije drankjes.

De hemel op aarde

Na alle heerlijke gerechten ben je nog niet van Bellezza af. Zij brengen jou namelijk naar de hemel op aarde. Een etage hoger bevindt zich namelijk het toetjes walhalla. De chef verrast je met een dessert dat hemels smaakt. Maar daarnaast heb je meerdere potten vol snoepgoed waar een zoetekauw zeker niet vanaf kan blijven.

Ben je dan nog niet uitgekletst, kan je plaats nemen in de leukste ‘speakeasy’ van Amsterdam, verstopt boven het restaurant. Met spannende cocktails en de heerlijkste champagnes houd jij je afterparty in Bar Bellezza. Een perfecte afsluiting van een overheerlijk en verassend diner. Hier zou je nog vaak aan terug denken!

Ook dineren bij restaurant Amsterdam Bellezza? Om de drie maanden lanceren ze een nieuw concept met nieuwe gerechten en verassingen. Het nieuwste concept lanceren ze in januari. Houd hun Instagram kanaal hiervoor in de gaten! Bellezza, enjoy the Beauty of Life.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF