fbpx

Deze trendy handschoenen bieden jouw outfit de finishing touch!

Het is deze zomer genieten van het heerlijke zonnetje en de warme temperaturen. Hoewel je er nu nog niet meteen aan zal denken is het voor je het weet herfst en staan de koude en gure wintermaanden weer voor de deur. Gelukkig mocht Wendy alvast een blik werpen op de nieuwe collectie handschoenen van Frickin. Een breed aanbod van leren handschoenen voor dames en heren in diverse kleuren en allemaal met de hand gemaakt. Kortom de perfecte accessoire aanvulling op jou winterse outfit!

Het verhaal van Frickin

Ontstaan uit een passie voor de modeaccessoires handschoenen staat bij Frickin duurzaamheid centraal. Zo wordt elke bestelling milieuvriendelijk biologisch afbreekbaar verpakt en middels een samenwerking met trees for all co2 neutraal naar de klant verzonden. Massaproductie is bij Frickin uit den boze. Er is slechts een gelimiteerde productie van de nieuwe modellen en het leer dat gebruikt wordt in de collectie is afkomstig als bijproduct uit de zuivel en wol industrie. Daarnaast beschikken ze over speciaal ontworpen vegan handschoenen voor zowel dames als heren welke haast niet van het echte leder is te onderscheiden. Kies bewust en denk aan de dag van morgen dan denk je aan Frickin.

Diverse leersoorten en kleuren

Of je nou op zoek bent naar een mooi paar dames of heren handschoenen, bij Frickin heb je keuze uit diverse leersoorten en gekleurde handschoenen voor hem en haar. Zo valt het schapenleder soepel en elegant om de hand en voelt deze als het ware aan als een tweede huid. Het dikkere geitenleder is wat ruwer en beschikt over een grovere korrel waardoor je verzekerd bent van een paar stijlvolle handschoenen. Daarnaast is elke leersoort beschikbaar in meerdere kleuren waaronder het altijd populaire zwart en natuurlijk bruin maar tevens ook nude, okergeel of zelfs roze.

Leren handschoenen voor dames en heren

De nieuwe collectie van Frickin is in Nederland ontworpen met een speciaal oog voor detail en finesse. De leren handschoenen voor dames en heren worden gemaakt van de beste leersoorten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de handschoenen voorzien van verschillende soorten voeringen uiteen lopend van een dikke fleece tot een natuurlijk wollen voering (van maar liefst 40 gram) waardoor je handen en vingers in kunnen ademen terwijl ze comfortabel warm blijven. Tevens beschikken de meeste modellen over een touchscreen functie waarmee je eenvoudig je smartphone bediend. Koude handen en vingers zijn dus verleden tijd!

Nieuwe Frickin collectie binnenkort beschikbaar

Wil jij een exclusief paar handschoenen bij jou nieuwe winterse outfit scoren, met de perfecte fit voor hem en haar? Begin september verschijnt de nieuwe collectie handschoenen online met onder andere de Fay, Kate, Yara & Mason. Wees er snel bij want zoals gezegd doet Frickin niet aan massaproductie, de collectie bestaat dus uit een gelimiteerde oplage en op is dus ook echt op! Hou de Frickin shop en social media kanalen goed in de gaten en verzeker jezelf van een paar luxe design handschoenen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frickin (@frickin.nl)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF