fbpx

Deze kleuren passen het beste bij jou

Onze lieve collega’s van MonStyle weten alles op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. Zij delen de komende weken hun allerbeste tips op onze website. Om er op je mooist uit te zien is het bij het kiezen van de kleuren die je draagt verstandig om rekening te houden met de kleur van je huid, haar en ogen om tot het beste resultaat te komen. Hieronder vind je een gemakkelijke no-nonsense color guide om kleurmiskopen te voorkomen.

Lichte huid en ogen

Bij natural blondes met lichte ogen en huidskleur staan pastel en poedertinten prachtig, maar ook grijze en zilveren kledingstukken werken goed voor je. Kleuren met een gele ondertoon doen juist weinig voor je en kunnen je flets maken.

Lichte huid en haarkleur en donkere ogen

Meisjes met donkere ogen en blond haar hebben vaak een wat gelere ondertoon in hun huid dan de natural blondes. Je kunt veel hebben qua kleur, vooral warme kleuren zoals bruin, groen en goudtinten staan je prachtig. Donkere kleuren kun je ook goed hebben terwijl kleuren met weinig pigment zoals koelere pasteltinten en wit de kleur uit je gezicht kunnen halen.

Lichte huid en ogen en donkere haarkleur

Benadruk die lichte ogen en je prachtige kastanje bruine haarkleur met heldere en donkere kleuren, die je lichte ogen nog meer laten stralen knallen.

Lichte huid en ogen, rood haar

Redheads zijn jaloersmakend prachtig! Met de rode ondertoon in je huid en haar kun je beter wegblijven bij kleuren met een roodtint omdat die items je flets en vlekkerig maken. Natuurlijke tinten en donkere kleuren passen juist weer geweldig met je rode haar.

Getinte huid en donkere ogen

Ben je gezegend met een mooi olijfkleurig huidje, donkere haren en ogen dan staan bijna alle kleuren jou mooi. Aardetinten zoals smaragd groen of terracotta halen het beste in je naar boven, maar ook een felle kleur als geel en wit kun je heel goed dragen

Donkere huid, haarkleur en ogen

Met je mooie donkere huid en diep bruine ogen staat kleur je fantastisch. Hoe feller en helderder hoe beter! Fletse en grijsachtige tinten doen juist weer weinig voor je.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF