fbpx

Deze anti-aging dagcrème komt als beste uit onze test!

WENDY-lezeressen testten de hypoallergene anti-aging dagcème van Dr. Van der Hoog. Het oordeel van het WENDY-testpanel was zeer positief: 65% gaf de dagcrème een 8 of hoger.

Echte aanrader

WENDY riep lezeressen met een gevoelige huid op zich aan te melden voor het WENDY-testpanel van Dr. Van der Hoog. Gedurende een maand testten zij de hypoallergene anti-aging dagcrème van het Hollandse cosmeticamerk. Na het testen konden zij via een vragenlijst hun ervaringen met ons delen. Voor Claudi Boomsma, huidtherapeute van Dr. Van der Hoog, zijn deze ervaringen erg belangrijk: We zijn continu bezig ons assortiment te ontwikkelen. Hierbij is het belangrijk om te weten hoe de verschillende producten bevallen. Zo kunnen wij iedereen het beste in hun behoefte voorzien.’

hypoallergene anti-aging dagcrème

Claudi Boomsma, huidtherapeute van Dr. Van der Hoog.

De resultaten…

65 procent van de vrouwen geeft het product een dikke 8 of hoger. Het smeert fijn en de huid voelt zacht aan,’ zegt lezeres Yvonne. Lisette noemt het een ‘fijn product voor een fijne prijs.’ Jessica vindt de crème vooral fijn ‘omdat die snel intrekt.’ Astrid geeft aan dat ze hem fijn vindt omdat er ‘geen rommel in zit.’ 77 procent van het testpanel zou het product aanraden aan een vriendin.

Anti-aging

De hypoallergene anti-aging dagcrème is er voor iedereen met een gevoelige huid die ook graag iets doet tegen huidveroudering. Je kunt de veroudering van de huid niet tegengaan, maar je kunt wel het proces vertragen door middel van de juiste huidverzorging en levensstijl. De hypoallergene anti-aging dagcrème van Dr. Van der Hoog pakt huidveroudering aan en verbetert de elasticiteit, met een gladde en zachte huid als resultaat.

hypoallergene anti-aging dagcrème

Gevoelige huid

‘Bij een gevoelige huid is het erg belangrijk de juiste producten te gebruiken,’ zegt Claudi. ‘De huid kan bijvoorbeeld snel rood worden, of trekkerig en branderig aanvoelen.’ Dit komt doordat de huid snel reageert op prikkels van buitenaf. Ook kan er bij een gevoelige huid sneller een allergische reactie optreden. Veel voorkomende allergenen zijn onder andere parfum, kleurstoffen en parabenen. Deze ingrediënten zijn daarom niet opgenomen in de hypoallergene lijn van Dr. Van der Hoog. Deze is ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten, in combinatie met de laatste laboratoriuminnovaties. Een hypoallergene crème ondersteunt het herstel van de huid, waardoor die weer rustig wordt.

Blogtip: Het ochtendritueel van Marlijn Weerdenburg

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF