fbpx

Deze 3 restaurants in Amsterdam mag je niet missen tijdens je bezoek

1. Pllek

Ook bij Pllek waan je je even naar het strand, gewoon in Amsterdam! Het ligt aan het IJ, dus mocht je nog even een duik willen nemen, je bent hier niet de enige. Vanaf de kant kun je zo het IJ inspringen. Bij Pllek wordt de focus gelegd op groenten. Veel producten zijn hier biologisch en plantaardig. Het menu is 75% vegetarisch, waarvan 25% vegan. In de zomer zijn hier ook vaak buitenfilms te bewonderen. Met je kont in een zitzak lekker een filmpje kijken.

Pllek: TT Neveritaweg 59, Amsterdam.

2. Hasta La Fiesta 

Bovenop hotel INNSiDE Amsterdam bevindt zich een rooftopbar. Het is dé plek om Amsterdam van boven eens goed onder de loep te nemen. 

Hasta La Fiesta: Eduard van Beinumstraat 40, Amsterdam

3. Dinner Train

Een overgetelijke ervaring: dineren in een rijdende (!) trein. Elke week rijdt deze trein door een andere stad om bezoekers op te pikken. Dus let daar goed op met reserveren. De trein is volledig ingericht als restaurant. Tijdens de twee uur durende rit kun je genieten van een diner. Neem plaats in de eerste klas voor nog meer luxe, daar wacht een chef-kok je op om een heerlijke gangen voor je te bereiden. 

Dinner Train: Stationsplein 15, AmsterdamWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF