fbpx

Dertigers acteur Justus van Dillen in nieuwe theatershow ‘De Drang’

Acteur Justus van Dillen kennen we allemaal uit de NPO serie Dertigers. Zo niet, dan is het echt het kijken waard. Maar hij speelt vanaf vandaag ook in het theaterstuk ‘De Drang’. Een rauw stuk en dat continu interessant blijft. 

In ‘De Drang’ staan Otto en Hilde aan het roer van een bijzonder bedrijf: Een kwekerij en uitvaartonderneming. De dagen zijn voor hen lang en zwaar. Tot dat Hildes jongere broer Fritz staat te rammelen in de tuinkas. Na een verblijf in de gevangenis wordt hij door zijn zus en zwager opgenomen en aan het werk gezet. De mysterieuze Fritz zorgt voor onrust tussen de stabiliteit. Mitzi, de plaatselijke bloemist, valt als een blok voor Fritz. Maar waarom slikt hij drift remmende middelen? Al snel blijken het niet alleen de duistere driften van Fritz te zijn die de kwekerij overwoekeren.

Ook staat de acteur deze periode bij ons in de schijnwerpers. Justus is namelijk te zien in onze nieuwste WENDY herfstspecial in het teken van liefde. In de special verkondigt hij zijn liefde tegenover het land Curaçao en wat het land voor hem betekent. Benieuwd? Bestel de WENDY herfstspecial online of haal ‘m in de winkel.

Het theaterstuk is van 13 oktober tot en met 6 november te zien in theater Bellevue. Kaartjes haal je via deze link.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF