fbpx

Demi Bo: ‘Ik verzamel het liefste de hele dag leuke dingen voor in huis’

In mijn vorige blog heb ik jullie uitgenodigd bij mij thuis. Dit keer hoop ik een indruk achter te laten in jouw huis. En niet in de vorm van mijn smaak, stijl of producten maar in dat van jezelf. Door tips en voorbeelden te geven van hoe ik mijn persoonlijkheid in mijn huis integreer hoop ik dat het voor jullie makkelijker wordt om thuis te komen in je eigen schatkist!

demi bo, interieur,

Foto: Manon Klaver

Verzamel en heb geen haast

De mooiste spullen voor je interieur verzamel je bij elkaar en dit heeft geen haast. Kom je een mooie tekening tegen op een verre reis? Lijst deze in! Zie je een funky stof op de markt? Maak hier een kussentje voor op de bank of op bed. Of misschien zelfs een lampenkapje. Je kan met meest de gekke voorwerpen leuke dingen bedenken.

Niks hoeft te matchen en denk niet na over wat andere mensen vinden

Veel mensen staren zich blind om het matchen van spullen in huis. Maar dit is helemaal niet nodig. Ik geloof er in dat als je altijd koopt wat jij mooi vindt (en niet omdat het ergens goed bij past) je het aller coolste interieur krijgt. Met een beetje zelfvertrouwen is een gele bank met rode kussens en een paars kleed nog hip. Hieronder zie je een voorbeeld van verschillende stijlen die goed bij elkaar kunnen passen.

demi bo, interieur, wonen

Foto: Pinterest

Neem de moeite

De coolste items kosten vaak wat extra moeite. Dat ene leuke stofje inlijsten of dat zware beeldje meenemen uit India kan nogal gehannes zijn. Maar ik beloof je, je bent er daarna voor altijd blij mee.

De beste spots voor treasures zijn voor mij

  • Kringloopwinkels (tip: probeer in dorpen kringloopwinkels af te speuren, in de stad is er vaak al veel geplunderd).
  • Reis souvenirs, alles wat je doet denken aan die leuke tijd en cocktails op het strand is eigenlijk al goud. Op een marktje in Vinales, Cuba vond ik bijvoorbeeld geweldige tekeningen op canvas. Ik nam ze mee om in te lijsten
  • Plekken waar je toevallig langsloopt. Mijn moeder en ik maken er een sport van om marktjes en gekke winkels te spotten als we samen op pad zijn.
  • Je eigen spullen. Denk twee keer na voor je iets weggooit. Een lampje is weer helemaal hot met een velours kap en een stom oud kastje kan met een likje verf de eyecatcher van je huis worden.

demi bo, canvas,

Ik ben mega benieuwd of mijn tips jullie inspireren! Houd mij op de hoogte via Instagram @bostudiointerior

Liefs,
Demi BoWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF