fbpx

Demi Bo geeft styling tips voor een stijvolle kerst in huis

De aller gezelligste tijd van het jaar! In de lente heb ik al zin om tuinfeesten te geven met kerst thema. Ik vind het zelfs zo leuk dat mijn moeder en ik begin januari hebben besloten een kerst styling service (want niet iedereen heeft zin om z’n huis, kantoor of winkel zelf te decoreren) en webshop te lanceren. Met mijn oma ben ik een maand later naar Brussel gereden om oneindig veel kerstballen in te kopen. Toen de mussen van het dak vielen deze zomer, hebben wij de orders netjes geteld en klaargelegd voor december. En nu kan ik het éindelijk van de daken schreeuwen! 

Kerstversiering heeft een vrijbrief voor oneindig veel kleur, glitter en drukte. Dat is ook het aller gezelligste eraan. Maar niemand wilt met extra kerstkilo’s én migraine op de bank zitten in januari. Daarom hierbij mijn tips voor een stijlvol kerst huis.

Verlichting is key

Licht is het allerbelangrijkste in je huis. Überhaupt maar ook met kerst. Koop dus niet die verlichting uit een voordeel bak bij het tuincentrum, maar kijk goed hoe het licht is. En hoe je denkt dat het in je huis zal zijn. Er is niks ergers dan te fel, te geel of te dof licht in je kerstboom. Licht maakt de kerstboom! Daarnaast komen je kerstballen het beste tot zijn recht met sfeervol licht.

Kies je kleurencombi van tevoren

Welke kleuren vind jij bij jouw interieur passen deze kerst? Er is zoveel keus en daarom is het belangrijk om van te voren een keuze te maken. Ik zelf bedenk vaak kleuren die ik op dat moment goed vind passen bij mij (op dit moment ben ik helemaal verliefd op paars) en kijk dan op Pinterest hoe het er ongeveer uitziet. Dan krijg je een goed beeld of je het leuk vindt en hoe je het naar jouw wensen kan aanpassen.

Kerstinspiratie

Bron: Redonline

Ga all the way maar niet overal

Ik heb eigenlijk geen recht van spreken want bij ons thuis gaan we voor twee kerstbomen, kerstservies dat elke winter wordt afgestoft, nep sneeuw op de ramen, een kerststal met stro, een levensgrote kerstman voor de deur en kerstverlichting in al het groen in de tuin. Toch is mijn advies: ga niet overal all the way. Het is zo makkelijk om door te slaan in je enthousiasme, maar na je versier drift doe je een stapje achteruit en denk je WOW. Het is zoveel mooier en chiquer om je te focussen op een paar plekken in huis. Bijvoorbeeld een coole kerstboom, mooie kaarsen die daarbij passen en leuk kerstservies (ook heel bruikbaar en leuk voor je kerstdiner). Dit hoeft niet perse in kerst thema te zijn maar mooie klassieke borden met een gouden randje geven al een feestelijk gevoel.

Demi Bo Willekes

Bron: Redonline

Kerst proof

Niet iedereen heeft tijd, zin of ruimte voor een kerstboom. Dat is niet erg want je kan zoveel andere dingen doen om je huis kerst proof te maken. Denk bijvoorbeeld aan een kerstkrans aan de voordeur of een boeket in kerstkleuren. Ook met een stolp kan je veel in huis. Je kan er bijvoorbeeld kerstballen of verlichting in doen.

Kerstinspiratie

Bron: Buitenlevengevoel

WIN!

Heeft jouw kerstboom een flinke touch up nodig? Dan hebben wij de perfecte winactie! Demi Bo geeft 3 kerstballen weg van haar eigen kerstcollectie. Houd jij van kleur, glitter en opvallende kerstballen? Dan is dit iets voor jou. Lijkt jou dit leuk? Stuur een mailtje naar winactie@wendymultimedia.nl en misschien staat jouw kerstboom binnenkort te stralen!

Kerstbal demi bo Kerstbal demi bo Kerstbal demi bo

 

Voor wie nog steeds niet enthousiast is, die kan altijd een mailtje sturen naar Dr. Kristmas voor kerstadvies en hulp!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF