fbpx

De zomer is in aantocht! Zo geniet je veilig én gezond van de zon

Volgens het laatste weerbericht komt het zonnetje er weer aan! Het is dan belangrijk om goed te smeren, want verbranding ligt al snel op de loer. Dat het insmeren van je gezicht met een goede zonnebrand een must is, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Een goede SPF voorkomt zonneschade, een verbrande huid en vermindert de kans op huidkanker. Het is misschien niet het meest besproken onderdeel van je skincare routine, maar misschien wel één van de belangrijkste!

Met de MINERAL SPF 30 geniet je bewust, veilig en gezond van de zon

Deze krachtige en hydraterende MINERAL SPF 30 minerale zonbescherming beschermt jouw gezicht optimaal tegen zon. MINERAL is een hydraterende minerale suncreen die een optimale UVA en UVB bescherming biedt. Het is prettig aan te brengen, voelt niet plakkerig en laat geen witte waas achter. MINERAL is vegan, waterresistent, herstelt de vochtbalans, helpt pigmentvlekken te voorkomen en rimpels te verminderen én tast het zeeleven en koraal niet aan.

De MINERAL SPF 30 is verkrijgbaar via: www.ik-skinperfection.nl

k364 mineral spf 30 50ml De zomer is in aantocht! Zo geniet je veilig én gezond van de zon

Over IK Skin Perfection

Bij IK Skin Perfection geloven ze in de schoonheid van iedereen. De missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. ‘Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen wij de huid stap voor stap, in 4 fasen, in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende huidverbetering.’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF