fbpx

De trendkleur van dit najaar: okergeel!

Dé trendkleur voor jouw huis dit najaar is okergeel! Misschien is dit niet direct de eerste kleur die in jouw gedachte naar boven borrelt, want eerlijk is eerlijk, de kleur is nogal opvallend te noemen. Toch zijn wij blij dat dit een trend is geworden! De kleur zorgt er namelijk voor dat jouw huis wordt omgetoverd tot een warm herfsthuis. 

It’s all in the details

Het zijn de kleine details die jouw huis net dat warme gevoel geven. Dat is wat okergele accessoires doen met jouw huis. Denk aan kussens op de bank, een kleedje, een bijzettafeltje of mooie grote vazen voor op tafel. Dit geeft net een leuke touch up!

ashtray book condo 298842 De trendkleur van dit najaar: okergeel!

shutterstock 705618916 De trendkleur van dit najaar: okergeel!

Meubels

Je moet het durven, maar het resultaat is geweldig. Okergele meubels zie je steeds vaker terug in interieurs. Een bank, eetkamerstoelen of lampen, tegenwoordig kan alles! Als je zorgt dat de rest van de meubels een wat meer neutrale kleur heeft dan spat een okergele bank er natuurlijk prachtig uit. Dit geeft een stijlvol effect.

shutterstock 1067064746 De trendkleur van dit najaar: okergeel!

shutterstock 1018229704 De trendkleur van dit najaar: okergeel!

Muren

Zelfs een okergele muur kan geweldig staan in jouw huis! Maar don’t overdo geel, het is belangrijk dat dit op de juiste manier wordt gecombineerd. Maak niet al je muren geel, maar doseer het. Okergeel kun je prachtig combineren met houten tafels of lichte tinten. Dit haalt het warme herfstgevoel naar binnen!

shutterstock 1081963400 De trendkleur van dit najaar: okergeel!

Benieuwd naar leuke musthaves voor jouw interieur? Lees het hier!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF