fbpx

De succesvolle televisieserie KLEM heeft een verfilming gekregen

Goed nieuws! De bekende televisieserie KLEM is verfilmd. Na drie succesvolle seizoenen krijgt het verhaal van Marius, Kitty en Hugo een vervolg op het witte doek. De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Jacob Derwig, Barry Atsma, beiden bekend van de film ‘Bankier van het verzet’, en Georgina Verbaan, die je kan kennen van de film Hartenstrijd.

In de serie volg je Hugo, Marius, en Kitty. Hugo is belastingambtenaar en heeft twee dochters: Suus en Laura. De beste vriendin van Suus, Chrissie, is de dochter van Marius en Kitty. Marius heeft acht jaar in de gevangenis gezeten wegens moord en kort na zijn vrijlating loopt hij tegen financiële problemen aan. Hoewel Hugo zo min mogelijk te maken wilt hebben met de criminele praktijken van Marius en Kitty, voelt hij zich moreel verplicht om ze te helpen. Kitty heeft Hugo namelijk enorm geholpen toen zijn vrouw was overleden aan kanker. Op die manier rolt de belastingambtenaar langzaam in de criminele wereld en wordt hij meegetrokken in meerdere problemen van het stel.

Film

In de film weten Marius en Kitty een goedkope wijngaard in Toscane op de kop te tikken in de hoop hun leven te verbeteren en zich los te maken van het criminele circuit. Hugo is altijd nauw betrokken geweest bij de problemen van het stel en heeft er vertrouwen in dat ze het leven op de juiste rit zullen krijgen. Ook hij wil het verleden achter zich laten, maar de sterke band tussen Suus en Chrissie maakt het onmogelijk om de banden te verbreken. Onderweg naar Siena, waar Hugo zijn vriendin Sophie ten huwelijk wil vragen, maakt het gezin een tussenstop voor een reünie op de wijngaard van Marius en Kitty. Maar, van een tussenstop lijkt weinig sprake te zijn, wanneer Marius en Kitty hun vriend Hugo weer meeslepen in een criminele draaikolk. Dit keer tegen de georganiseerde misdaad van Italië die niet bang is voor bedreiging, ontvoering en moord.

De film is makkelijk te volgen wanneer je de serie nog niet gezien hebt en bevat een gezonde dosis aan spanning, humor en vermaak!

KLEM is vanaf 2 februari te zien in de bioscoop.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF