fbpx

De nieuwste films en series van de maand juni

In Nederland zijn we ook in de zomer regenachtige dagen gewend. Op deze dagen is niks heerlijker dan even weg te dromen bij een mooie film of serie. Ook deze maand hebben wij weer voor jou de nieuwste films en series op een rijtje gezet.

Ten minste houdbaar tot (2 juni – NPO1)

Deze komedieserie is dé nieuwe hit op televisie. In deze serie willen Paul en Anna zodra de kinderen uitgevolgen zijn starten aan hun zeven vette jaren. Anna is er helemaal klaar. Tot dat ze geconfronteerd wordt met overgangsklachten. Ook zit het huwelijk tussen Paul en Anna niet mee. Worden ze samen oud of gaan ze beiden hun eigen dromen na.

Penoza: The Final Chapter (4 juni – Videoland)

De serie Penoza kennen we allemaal, maar wisten we ook dat hier een film van is uitgebracht? Al een tijd geleden konden we deze film zien in alle bioscopen, maar nu kan je hem onbeperkt bekijken op Videoland. Het verhaal gaat natuurlijk over Carmen. Zij zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Uiteindelijk duiken ook in Canada de nodige problemen op die Carmen probeert op te lossen.

Hustle (8 juni – Netflix)

De bekende acteur Adem Sandler keert terug op Netflix met de sportfilm Hustle. Hij speelt hier een niet succesvolle scout van het basketbalteam Philadelphia. Hij staat op gespannen voet tussen werk en zijn gezin. In het buitenland stuit hij op een jonge, getalenteerde basketballer. Zonder dat anderen het weten, reist hij samen met deze jongen naar de Verenigde Staten. Samen krijgen zij de kans om te bewijzen dat ze samen de grootste in de competitie kunnen worden.

Peaky Blinders S6 (10 juni – Netflix)

Het was even wachten, maar eindelijk is seizoen 6 van Peaky Blinders online op Netflix. Een beruchte bende in Birmingham wordt geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder aan het beklimmen is. Seizoen 5 eindige tragisch. Zou hij nog uit het dal kunnen klimmen?

Halftime (14 juni – Netflix)

In deze documentaire blikt Jennifer Lopez terug op haar mijlpalen en evolutie als artiest. In aanloop naar de Super Bowl werd zij gevolgd door de camera’s van Netflix. Je kunt beelden verwachten van achter de schermen en beelden van haart optreden tijdens de inauguratie van president Joe Biden.

My Brilliant Friend (16 juni – NPO Plus)

Deze dramaserie draait om de levenslange vriendschap tussen twee vrouwen, Elena en Lila, uit Napels. Wanneer de belangrijkste vriendin uit het leven van Elena verdwijnt schrijft Elena, die inmiddels bejaard is, een verhaal over hun vriendschap. Deze serie is een verfilming van de Italiaanse roman L’Amica Geniale van Elena Ferrante. Vanaf 17 juni is de serie ook wekelijks te zien op NPO 2.

God’s Favorite Idiot S1 (15 juni – Netflix)

Een kantoorwerker is plotseling het meest bijzondere persoon van de wereld nadat hij geraakt wordt door de bliksem. Zijn collega’s denken dat de uitverkoren is als boodschapper van God. Dit blijkt inderdaad zo te zijn als Clark na de blikseminslag bezoek krijgt van een engel die hem een bijzonder missie geeft. Maar vergeet nooit: waar engelen zijn, is natuurlijk ook een duivel.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF