fbpx

De nieuwe WENDY ligt nu in de winkel!

De nieuwe WENDY staat in het teken van (Un-)Plugged zijn. Hoe kun je in deze tijd nog af en toe helemaal los komen van je telefoon, van social media, appjes en mailtjes….? Deskundigen, BN’ers en Wendy zelf buigen zich over dit fenomeen en geven je allerlei handige tips en nieuwe inzichten. En om je op weg te helpen heeft Wendy zelfs een ludieke actie bedacht: ze ontwikkelde een spel dat ouderwets met de hele familie gespeeld kan worden: Dare to Unplug.

Verder in dit nummer:

  • Een uitgebreid interview met Humberto Tan waarin hij na ‘de zomer van stilte’ één keer zijn verhaal aan Wendy vertelt. Een mooi gesprek over kijkcijfers, privé, ambitie en verdriet.
  • Hoe is het om 1000% Plugged en succesvol te zijn? Monica Geuze, Giel de Winter en Boef vertellen hoe het is om 24/7 superplugged te zijn.
  • Goedele Liekens houdt een pleidooi voor zachte, rustige seks: ‘Je staat er versteld van hoeveel beter je alles voelt als het traag gaat!’
  • Het ‘broer en zus’-gevoel: is scheiden de oplossing als je nog van elkaar houdt, maar het gevoel hebt dat er meer in een relatie zou moeten zitten?
  • Slapen is gezond… Maar, hoe moet het ook alweer?
  • & neem je nu een abonnement op Wendy, dan krijg je een retro horloge van Zinzi cadeau! 

Neem alvast een kijkje in de nieuwe WENDY:

Beeld: Moon JansenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF