fbpx

Dé hotspots voor een gezellig weekendje weg met vrienden of familie!

Over Marleen: Marleen is een ervaren reizigster, ze zit vol energie en heeft haar kennis gedeeld met de wereld. Via haar website BijzonderPlekje.nl vind je de meest bijzondere adressen in Europa, van idyllische theetuin tot kindvriendelijk vakantiehuis, van kleurrijke pipowagen tot designhotel.  

De donkere maanden van het jaar komen er aan, de perfecte tijd van het jaar om samen met familie en/of vrienden een paar dagen onder te duiken. Samen de regen en wind trotseren verbroedert. Tijdens lange wandelingen door prachtig gekleurde bossen heb je alle tijd om bij te praten. Overdag zijn jullie zoveel mogelijk samen buiten. De avonden vullen zich met knus en gezellig samen spelletjes doen of bij de haard kruipen. Kies voor een weekend samen een van deze sfeervolle vakantiehuizen, die voor iedereen voelen als een warm nest.  

 d’Ouffenhoff  

Terug in de tijd voor een familie- of vriendenweekend vol gezelligheid. D’Ouffenhoff is een 17e eeuwse carréboerderij, gelegen in het Limburgse kasteeldorp Baarlo. De hoeve bestaat uit verschillende cottages en XXL vakantiewoningen, van 2 tot 20 personen.  Authentiek van buiten, gezellig, warm en eigentijds van binnen.  De nieuwste aanwinst, de Kasteelboerderij, tilt het begrip ‘groepsaccommodatie’ naar een hoger niveau. Elke slaapkamer heeft een eigen luxe badkamer! Wanneer je dit huis boekt, maakt het niet uit of het waait, regent of stormt, je wilt toch niet meer naar buiten. Gezellig samen koken, lang tafelen, uren doorbrengen bij de open haard. Extra fijn: de boodschappenservice tot in de keuken en de mogelijkheid een kok aan huis te laten komen. Vakantie voor iedereen! 

d’Ouffenhoff  

 

De Pollepleats 

Heb je veel vrienden en familie? De herfst is bij uitstek de periode om tijd voor elkaar vrij te maken. Vier samen de herfst tijdens een verblijf bij De Pollepleats in het Friese Westhem. Zover je oog reikt zie je niets anders dan water en weilanden. De herfst met haar dauw en nevel laat zich hier perfect bewonderen. De Pollepleats is een luxe groepsaccommodatie (30-60 personen) aan het water. Aan alles is gedacht in dit riante huis. Lange tafels voor gezellige maaltijden, een bar, een royale living met een haard én de 17 gastenkamers hebben elk eigen sanitair. Het huis ligt aan het Reidmar meer, vlakbij Sneek. Mocht het zo’n zeldzaam mooie nazomerdag zijn, huur dan een fluisterboot en verken de Friese meren. Na afloop opwarmen in de wellness aan het water met onder andere een panoramasauna met uitzicht over het meer.  Waan je in Scandinavië… en dat zo dichtbij!

 De Pollepleats

 De Lieshoeve 

 Tijdens je familieweekend of vriendenuitje iedereen even prikkelen en wakker schudden uit de dagelijkse sleur? Ga samen naar De Lieshoeve in de bosrijke omgeving van Arendonk. Een unieke woning op de grens van Nederland en België.  De Lieshoeve is origineel ingericht, met een mix van vintage en industrieel. Werkelijk alles aan en in deze sfeervolle hoeve is zelf gemaakt, van de keuken tot aan de spreien op het bed. Eigenaar Eric deed vooral de bouw, zijn partner Trudie verzorgde de styling. Een dreamteam, dat zal je zelf zien! Ontbijt met z’n allen aan de lange tafel, die zich ook uitstekend leent om gezellig spelletjes te doen. Is het een mooie nazomerdag? Kruip op de loungebank op het overdekte terras of op de 12-persoons schommel. ’s Avonds gezelligheid rond het kampvuur in de grote tuin of in de hout gestookte Dutch tub. Bij slecht weer vind je elkaar in de ontspanningsruimte, voor een lesje yoga, een potje sjoelen of tafelvoetbal. Koffer al gepakt? 

 De Lieshoeve

Deze en andere leuke tips voor de herfst vind je in het boek GUUR van Marleen Brekelmans van Bijzonder Plekje. Bestellen? 

thumbnail Guur Bijzonder Plekje voorplat Dé hotspots voor een gezellig weekendje weg met vrienden of familie!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF