fbpx

De fijnste kleine, sfeervolle campings

Marleen Brekelmans van Bijzonder Plekje en Bijzonderecamping.nl weet de leukste adresjes in Nederland en Europa te vinden. Zelfs voor de late boekers onder ons weet ze waar je moet zijn. Dus niks keuzestress! Marleen helpt je op weg.

Daar zit je weer. Avonden lang aan de keukentafel met een diepe frons. Een tablet voor je neus met oneindig veel pagina’s gevuld met blogs en review-sites. Wat eigenlijk voorpret zou moeten zijn is voor jou serieuze keuzestress. Waar moet je beginnen in die jungle van oneindig veel aanbod? Iedereen die jij kent heeft al lang en breed een vakantie geboekt en die alles-voor-elkaar-collega met haar ‘de leukste plekken zitten nu al vol hoor!’ stelt je ook niet bepaald gerust.

Kleine, sfeervolle campings op een rij

BijzondereCamping.nl helpt je een handje! Op deze overzichtelijke verzamelwebsite vind je een selectie van de fijnste kleine, sfeervolle campings in Europa. Vaak nét een beetje anders dan anders, hip en leuk. Niet schrikken van het woord camping hoor, kamperen is vandaag de dag populairder dan ooit én leuk voor iedereen. Ook wanneer je denkt niet van kamperen te houden. Er zijn namelijk zoveel fijne campings waar je behalve in eigen tent of caravan ook kunt logeren in een luxe originele accommodatie! En het argument van die wc-rol onder de arm gaat niet meer op, das war einmal. Bingo ook trouwens, al is dat stiekem best jammer.

Van hip Tiny House tot kamperen in het bos

Deze website bespaart jou uren digitaal struinen want het nodige voorwerk is al voor je gedaan door Marleen en Marleen. Twee liefhebbers die inmiddels precies weten waar het goed toeven is met een neus voor campings in Europa die met liefde en aandacht worden gerund. Van een natuurcamping in het bos, een autovrije familiecamping aan een Franse rivier tot een minicamping met uitzicht over de bergen. Campings met boomhutten, pipowagens, luxe safari- of Belltenten en Tiny Houses met leuke extra’s als een culinaire aanschuiftafel, privé badkamer, zwemvijver, een pluk-moestuin, een pizza-avond of een natuurspeeltuin… allemaal op een rij, per land geselecteerd. Daar word je toch blij van!

Kijk maar eens, je raakt gegarandeerd geïnspireerd! En mogen we nog één tip geven? Maak direct een digitaal lijstje aan met jouw favorieten, dan weet je misschien morgen al waar de volgende vakantie je brengt.

bijzondere camping

Keuzestress? Bijzonderecamping.nl helpt een handje 

Over Marleen Brekelmans

Marleen BrekelmansDe smaak te pakken? Marleen is een ervaren reizigster, ze zit vol energie en heeft haar kennis gedeeld met de wereld. Via haar website BijzonderPlekje.nl en Bijzonderecamping.nl vind je de meest bijzondere adressen in Europa, van idyllische theetuin tot kindvriendelijk vakantiehuis, van kleurrijke pipowagen tot designhotel.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF