fbpx

De Dr. Hauschka zonnebrandcrème zorgt voor een optimale balans tussen bescherming en onbezorgd genieten

Geen leven zonder zon. Iedereen heeft zonlicht nodig om lichaam en geest gezond te houden, het is echter bekend dat te veel zonlicht de huid kan beschadigen en dat we ons moeten beschermen tegen overmatige UV-straling omdat je huid sneller kan verouderen. Daarom lanceert Dr. Hauschka zonnebrandcrème met SPF 30 die een 100% natuurlijke oplossing biedt voor je huid als je in de zon bent. Fijne bijkomstigheid: de getinte zonnebrandcrème geeft een zachte gloed aan de (ongebruinde) huid.

De producten van de Dr. Hauschka zonverzorging versterken de huid barrière en bevorderen tegelijkertijd het herstel van je huid na het zonnebaden. Zo ontstaat er een optimale balans tussen bescherming en onbezorgd genieten van de zon.

Dankzij de lichte textuur trekt de zonnebrandcrème snel in en is make-up er gemakkelijk overheen aan te brengen. De zonnebrandcrème kan ook als dagelijkse basisbescherming worden gebruikt. Het product is in combinatie met iedere dagcrème van Dr. Hauschka te gebruiken.

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka streeft niet naar een specifiek schoonheidsideaal; schoonheid is namelijk voor iedereen anders. En juist dat vinden wij zo mooi. We houden van ieders individualiteit. De producten van Dr. Hauschka helpen je huid op eigen kracht gezond en mooi te blijven. De verschillende samenstellingen met heilzame plantenextracten geven elk huidbeeld iedere dag weer effectieve impulsen. Voor reiniging, versterking verzorging en zelfs make up.

De Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht 40 ml is verkrijgbaar voor 28,95. Ga naar www.drhauschka.nl.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF