fbpx

De beste Curaçao-tips van zangeres Berget Lewis

Hoe fijn is het toch op Curaçao! In onze herfstspecial Leven in liefde delen we de beste natuur-, eet-, relax en avontuurtips voor het eiland dat de grote favoriet is deze winter. Zo ook van zangeres Berget Lewis die haar tips met jou in deze blog deelt.

‘Ik kom al vijftien jaar op Curaçao. Eerst voor optredens, maar later ook voor vakanties. En in die jaren heb ik steeds meer het lokale Curaçao ontdekt. Westpunt vind ik het mooiste deel van het eiland, daar is het rustig en zijn de mooiste stranden. Als je geluk hebt zie je er flamingo’s. Het liefst logeer ik in een huisje in dat gebied en ontdek ik vanaf daar het eiland. Een goede vriend van mij woont op Curaçao en via hem heb ik het lokale Curaçao leren kennen. In de buurt van Westpunt vind je veel leuke lokale barretjes en restaurantjes, en kun je het echte Curaçao meemaken. Ik ga ook altijd op zoek naar lokale muziek en vind het leuk om mensen van het eiland te ontmoeten. De Grote en de Kleine Knip zijn mijn favoriete stranden, niet ver van Westpoint en ongeveer een uur rijden van Willemstad. Bij de Grote Knip kun je vanaf kliffen springen als je een goede zwemmer bent. Bij Avila Beach en bij Mamboo Beach hebben ze lekkere cocktails en Mundo Bizarro op de mooie Nieuwestraat in Willemstad met alle gekleurde huisjes is een leuk restaurant annex grand café. Andere restaurants waar ik graag kom zijn Ginger en Plasa Bieu, waar je heerlijk lokaal kunt eten, beide in Willemstad. De dag eindig ik graag met een drankje bij de Pontjesbrug.’

Herfstspecial Leven in liefde

De herfstspecial Leven in liefde staat boordevol mooie verhalen over de liefde. We interviewden bekende Nederlanders als Najib Amhali, Elle van Rijn en Mirella van Markus samen met hun partner over hun relatie, we delen liefdestips voor een betere relatie, reisden af naar Curaçao om mensen te interviewen over hun liefde voor het eiland, spraken met Herman van Veen en delen de liefdeslessen van inspirators als Esther Perel en Lonneke van Engelen. WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF