fbpx

De baby van Harry en Meghan wordt een Stier: dit weten wij over zijn/haar karakter!

Afgelopen mei zeiden Meghan Markle en Prins Harry ‘I Do’ tegen elkaar en over nog geen jaar zullen zij de trotse ouders zijn van hun eerste kindje. Dat het een knap kind zal worden weten we, want met zulke ouders kan dat natuurlijk niet anders. Maar verder kunnen we alleen nog maar raden. Wordt het een jongetje of meisje? Hoe gaat hij of zij heten? Het is allemaal nog een raadsel. Waar we wel al iets over kunnen zeggen, is dat hij of zij het sterrenbeeld Stier zal krijgen. En zo komen we al aardig iets te weten over de karaktereigenschappen van het toekomstige Prins(es)je….

Stier

shutterstock 297335702 De baby van Harry en Meghan wordt een Stier: dit weten wij over zijn/haar karakter!

Okay, wat we nu weten is dat deze nieuwe Royal eind april 2019 wordt verwacht. Kindjes geboren tussen 20 april en 20 mei hebben het sterrenbeeld Stier. Dus naar grote waarschijnlijkheid wordt er rond die tijd een klein Stiertje geboren. Hartstikke leuk natuurlijk! Bij ieder sterrenbeeld horen bepaalde karakter- en temperamenteigenschappen. Het hoeft niet allemaal te kloppen, maar veel mensen herkennen toch best veel eigenschappen van hun sterrenbeeld in zichzelf. Dus leuk om de kijken wat de eigenschappen van dit kleine Prins(es)je zullen zijn!

Goede eigenschappen

Wat zijn de meest voorkomende karaktereigenschappen van een stier?

Structuur

De stier heeft een aantal eigenschappen waar zij bekend om staan. De meest voorkomende is dat zij houden van structuur. Stieren houden van zekerheid en staan niet graag voor verrassingen. Ze willen graag dat alles geregeld is en ze weten het liefst meteen wat ze te wachten staat, ook financieel. Nou dat moet wel goed komen voor deze nieuwe Royal!

Geduldig 

Veel geduld hebben ze zeker, het zal niet lang duren voor een stier zijn geduld verliest. Hoewel stieren last hebben van de reputatie dat ze snel boos worden hebben ze juist een kalmte over zicht en genieten ze graag van de kleine dingen in het leven. Dit is zeker een goede eigenschap voor een nieuwe Prins of Prinses. Met al die verplichtingen die ze te wachten staan…

Zelfverzekerd

Een Stier is vaak onafhankelijk en heeft niet veel mensen nodig. Ze geloven in zichzelf en weten dat ze iets zelf kunnen. Ze zijn niet afhankelijk van een ander voor hun geluk en kiezen zelf het pad dat zij willen bewandelen, of in dit geval, berijden in z’n mooie koets. Een top eigenschap!

Een stier bij de horens vatten

Het is duidelijk, een stier heeft super goede eigenschappen zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Maar natuurlijk heeft elk sterrenbeeld ook eigenschappen waar je rekening mee moet houden. Het is natuurlijk niet altijd alleen maar regenbogen en zonneschijn…

shutterstock 178373417 De baby van Harry en Meghan wordt een Stier: dit weten wij over zijn/haar karakter!

Jaloers

Stieren kunnen snel bezitterig of jaloers worden. Wat natuurlijk stierlijk vervelend kan zijn als ze er in doorslaan. Ze houden nou eenmaal van vertrouwen en stabiliteit, vooral in de liefde. Als een stier een langere relatie of vriendschap heeft heeft hebben ze hier vaak niet meer zo’n last van. Dan heb je echt een band voor het leven.

Koppig

Wanneer een Stier een idee heeft, wordt het moeilijk dit uit hun koppige kop te krijgen. Ze houden graag voet bij stuk, dus Meghan en Harry zullen hun handen nog vol krijgen.. Maar dit hoeft natuurlijk niet alleen negatief te zijn. Stieren zijn wel echte doorzetters! Zolang ze maar naar anderen blijven luisteren en niet alleen hun eigen zin doordraven.

Om dit alles zo samen te vatten denken wij dat er een geweldige toevoeging gaat komen aan het Koninklijk Huis. Wij zijn uiteraard erg benieuwd hoeveel van deze eigenschappen zullen kloppen. Maar dat zullen Meghan en Harry snel genoeg merken. Wat denken jullie, wordt het een jongen of een meisje?  

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF