fbpx

Daniëlle heeft hersenbeschadiging en is vanavond te zien in Cupido Ofzo: ‘Door mee te doen ben ik zelfverzekerder geworden’

Elke maandagavond is Cupido Ofzo te zien op SBS6, waar Wendy van Dijk en Leonie ter Braak mensen helpen met een beperking die op zoek gaan naar de ware liefde. Voorafgaand aan de uitzending stellen wij elke week drie brandende vragen aan de kandidaat uit de uitzending van vanavond. Vandaag is dat Daniëlle, zij heeft tijdens haar geboorte hersenbeschadiging opgelopen. 

Waarom doe je mee?

‘Ik was in de coronatijd heel eenzaam en vriendschappen zoeken met een beperking is lastig. De verzamelnaam voor mijn beperking is cerebrale parese, ik heb tijdens mijn geboorte hersenbeschadiging opgelopen. Daardoor ben ik social emotioneel gezien jonger dan mijn leeftijdsgenoten. Ik heb nog nooit een serieuze relatie gehad en het ging niet zo goed in de liefde. Daarom dacht ik dat dit programma misschien een uitkomst was. Ik was heel enthousiast dat ik mee ging doen en mijn familie en vrienden waren blij voor me.’

Hoe is het gegaan?

‘Het was een superleuke ervaring om mee te doen. In het begin vond ik het spannend, maar naar mate de tijd vorderde vond ik het niet meer spannend. Ik wende er al gauw aan dat er camera’s waren. De eerste keer was het eng omdat ik nog nooit voor de camera’s heb gestaan, maar toen de opnames langer duurde werd het steeds leuker om gefilmd te worden. Door mee te doen ben ik zelfverzekerder geworden.’

Wat vond je het leukst aan het programma?

‘De allereerste ontmoeting met mijn date. We leerden elkaar voor het eerst kennen dat was bijzonder. Met dit programma wil ik aan de buitenwereld laten zien dat mensen met een beperking ook mee tellen. Wij hebben dezelfde gevoelens als mensen zonder een beperking. Ik denk dat dat gelukt is.

Cupido Ofzo start vanaf 25 oktober en is wekelijks op maandag om 21.30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF