fbpx

Curaçao helemaal zen: vijf ultieme relaxtips op het mooie eiland

Bij Curaçao denken we allereerst aan de mooie stranden. Ook heel relaxed, maar op het mooie eiland zijn meer manieren om helemaal zen te worden. Onze reisexpert Marion Ariëns tips vijf leuke plekken.

Wataflow Therapy

Wataflow is een unieke manier om alles, drijvend in het water, compleet los te laten en plaats vrij te maken voor ontspanning en geluk. Wat een bijzondere ervaring is dit en wat een aanrader! Of je dit nu doet uit nieuwsgierigheid, omdat je ontspanning zoekt of omdat je healing of traumaverwerking nodig hebt, de deskundige begeleiding van Merel Schuringa waar je je compleet aan overgeeft, zorgt ervoor dat het, hoe dan ook, echt iets met je doet!

wataflow.jpeg Curaçao helemaal zen: vijf ultieme relaxtips op het mooie eiland

8 The Experience

Dit is een van de betere spa’s aan de westkant van het eiland bij Coral Estate. Er is een uitgebreid menu aan behandelingen van body wraps tot massages en van facials tot pedicures. Wil je alleen gebruikmaken van de spa met sauna, stoomcabine, ijscabine, zwembad en jacuzzi buiten, dan kan dat ook en krijg je er een paar korte behandelingen, van elk ongeveer tien minuten, bij. De massagekamers hebben open ramen met uitzicht op een azuurblauwe zee.

spa.jpeg Curaçao helemaal zen: vijf ultieme relaxtips op het mooie eiland

The Space

Mooi welzijnscentrum dat niet alleen ontspannende yogalessen aanbiedt, maar ook meditatie, een health coach, energetische healings, Arvigo massagetherapie en nog veel meer. The Space stemt de behandeling en therapie af op wat jij nodig hebt. Midden in Otrabanda vind je deze unieke plek.

space.jpeg Curaçao helemaal zen: vijf ultieme relaxtips op het mooie eiland

Maira’s Kitchen Restaurant

Praktisch naast The Space, in de Hoogstraat in Otrabanda, vind je dit kleine juweeltje met mediterraanse en Midden-Oosterse gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Maar je kunt er ook prima terecht voor een koffie of tijdens borreltijd met wat tapas.

kitchen.jpeg Curaçao helemaal zen: vijf ultieme relaxtips op het mooie eiland

Number 10

Wat een topplek in Willemstad is dit voor koffie met wat lekkers erbij, een heerlijk ontbijt of lunch! Weg van de hectiek van de stad neem je hier van maandag tot en met vrijdag plaats in de binnentuin of in een van de smaakvol, in bohemian style, ingerichte kamers van het landhuis Bloemhof. De kaart is divers, de taarten zijn heerlijk en de originele verse sapjes lessen je dorst. Wil je nog wat kunst meepakken, kan dat hier ook in de meest fantasierijke kunstgalerie van het land.

10.jpeg Curaçao helemaal zen: vijf ultieme relaxtips op het mooie eilandWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF