fbpx

Continu scheren is verleden tijd, zo kom jij erachter hoe je vervelende haartjes voor altijd laat verdwijnen!

Hoewel het even erop leek dat het juist laten staan van lichaamshaar een blijvende trend zou worden, zien we toch dat mensen over het algemeen nog steeds graag hun lichaam laten ontharen. Voorheen waren het vooral vrouwen die bijvoorbeeld hun gezicht, oksels, benen en bikinilijn lieten ontharen. Toch zien we tegenwoordig ook dat steeds meer mannen graag bepaalde lichaamsdelen zoals de oksels, borst en benen laten ontharen.

Daarnaast wordt het ook steeds populairder om haren op bepaalde plekken definitief weg te laten halen. Het lichaam ontharen met een diodelaser is daar een heel goede methode voor. De Venus Velocity én Venus Epileve is de gouden standaard voor ontharen.

Afscheid nemen van ongewenste haargroei kan dus met een haarreductie tot 80%. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig voor een gewenst eindresultaat. Tussen de behandelingen ligt een periode van tussen de 4 en 10 weken. Ieder jaar één onderhoudsbehandeling houdt het resultaat van de kuur optimaal.

Meer informatie ontvangen over Venus Velocity of Venus epileve? Vind jouw dichtstbijzijnde skin expert via www.uskin.nl/locaties.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF