fbpx

Cellics laat je zelfverzekerd voelen!

Cellics staat voor vitaliteit, geluk en zelfverzekerdheid voor vrouwen. We willen het graag gemakkelijk maken voor vrouwen om een gezonde levensstijl en daarmee een mooie, gezonde en stralende huid te bereiken. Zo zorgen we ervoor dat jij vitaal op je best bent. Want ben jij vitaal op je best, dan is ook jouw huid op zijn best.

Wij zagen in de afgelopen 25 jaar als huidspecialistes dat mensen heel veel uitgaven aan skincare voor de buitenkant, maar niet aan de binnenkant. Terwijl de focus vanuit de binnenkant eigenlijk een veel logischere stap is om de huid op een gemakkelijke manier van heel veel goede huidboosters te voorzien.

De maximale ondersteuning tijdens jouw reis

Onze formules zitten boordenvol bouwstoffen, vitamines, mineralen, antioxidanten en essentiële vetten voor het beschermen en voeden van de huid. Ze ondersteunen je lichaam bij het onderhoud en het aanmaken van nieuw bindweefsel, collageen en elastine. Samen zorgt dit voor een maximale ondersteuning tijdens jouw reis.

Bijvoorbeeld tijdens jouw reis naar optimale zelfverzekerdheid. Met onze ultieme reverse aging booster de Confidence bewaak je jouw volume en word je krachtig en vitaal ouder. De Confidence bevat een krachtige formule met een focus op een stevige huid. Het viscollageen werkt bewezen op vermindering van rimpels. Ook hyaluronzuur en phytoceramides bewaken het volume van jouw huid. Ook werk je met dit product aan de bescherming en het behoud van dit volume. Dat kan door de in totaal maar liefst 29 cell- en skinboosters die het product bevat.

De Confidence draagt dus bij aan een mooie, stevige en volumineuze huid, maar levert ook een bijdrage aan jouw totale vitaliteit. Laat jouw zelfverzekerdheid zien en straal!

Gebruik

Iedere eerste maaltijd meng je een maatschep van de Confidence in water, sap of je favoriete smoothie. Super easy!

Krijg 10% korting!

Wanneer je de kortingscode SHOPCONFIDENCE gebruikt bij de check-out in je winkelmandje krijg je eenmalig 10% korting op de Confidence. Mis je kans niet! Deze korting wordt niet vaker aangeboden. Vind de Confidence op Confidence – CELLICS® – SKIN NUTRITION COMPANY

Waar vind je Cellics? Vind nu jouw Skin Expert: Verkooppunten – CELLICS® – SKIN NUTRITION COMPANY

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cellics (@cellics_nl)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF