fbpx

Celebrate Hands! Het is tijd om onze handen de waardering te geven die ze verdienen

Anna en Marlot, de powervrouwen achter Maniac vinden het tijd dat we onze handen de waardering geven die ze verdienen. “Maniac bestaat nu één jaar! Sinds ik dag in dag uit bezig ben met handen, besef ik wat ze voor me betekenen. Mijn handen maken het mogelijk om de dingen te doen waar ik gelukkig van word”, vertelt Anna. Co-founder Marlot voegt daaraan toe: “Met mijn handen heb ik mijn kinderen voor het eerst vastgehouden, veeg ik de tranen van hun wangen, aai ik ze over hun bolletjes en smeer ik hun boterhammen. Met mijn handen kan ik mijn kinderen liefebben, dat is mijn grootste goed.’’ En dus is het motto van Maniac: Celebrate hands!

For the hands that love to be unique…

Sta je wel eens stil bij hoe uniek je handen zijn? Elke hand vertelt een eigen verhaal. De grote, lieve en warme handen van je opa, de kleine, onbeschadigde poezelige handjes van je buurmeisje of de stevige, robuuste handen waarmee je partner je voor het eerst aanraakte. Stuk voor stuk handen om van te houden. Speciaal voor elke soort hand heeft Maniac passende gellak stickers ontwikkeld. Dat is bijzonder, want Maniac is het eerste nagelmerk van Europa dat gellak stickers maakt voor iedereen, dus ook speciaal voor mannen.

Pride Maniac Celebrate Hands! Het is tijd om onze handen de waardering te geven die ze verdienen

For hands that love to party…

Je handen verdienen een feestje, je moet alleen zelf de slingers opplakken! Daarom heeft Maniac tal van vrolijke, kleurrijke en gewaagde designs. Het afgelopen jaar hebben ze al meer dan 65 verschillende stickers op de markt gebracht. ‘’Wekelijks lanceren we nieuwe kleuren en nailarts zodat Maniacs hun nagels ten alle tijden kunnen matchen met hun mood’’, legt Anna uit.

For hands that love to connect…

‘Celebrating hands’ doet Maniac natuurlijk niet alleen. Ze hebben de handen al in een geslagen met onder meer Anna Nooshin, Mandy Woelkens en Chelsey Weimar. Allemaal hebben ze hun eigen reden om een collab met Maniac aan te gaan. Influencer Anna Nooshin vindt een outfit niet compleet zonder bijpassende nagels. Met de diverse designs van Maniac kan ze in een handomdraai haar nagels matchen met haar outfits. Model Chelsey Weimar moet altijd met natural nagels op een shoot verschijnen, met Maniac kan ze binnen enkele minuten de gellak stickers van haar nagels afhalen, zonder dat haar nagels beschadigen. Zo kan ze in haar vrije tijd flaneren met nailart en toch met verzorgde neutrale nagels op haar werk verschijnen. Mandy Woelkens staat vooral achter het motto van Maniac. Het is namelijk volledig vegan, cruelty-free en biedt designs voor iedereen.

For hands that love to live in a better place… 

“De nagelindustrie is al honderd jaar hetzelfde. Al een eeuw lakken we onze nagels uit een potje. Wij vinden het tijd voor innovatie,” vertelt Marlot. De gellak stickers van Maniac bieden tal van voordelen; binnen 15 minuten heb je een perfecte gelmanicure op je nagels, het verstevigt je nagels, het chipt niet, het beschadigt je nagels niet en het blijft minimaal twee weken perfect zitten. Bovendien is het een eerlijk product. De gellak stickers zijn vrij van chemicaliën, dierproefvrij en volledig veganistisch.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF