fbpx

Cabiner Collective: een uniek evenement waarbij je een dag gaat werken in de Drentse natuur. Meld je aan!

Cabiner Collective is een uniek evenement waarbij je een dag gaat werken in de Drentse natuur. Na afloop word je beloond met kampvuur en optredens van muzikanten en kunstenaars. Tijdens deze dag kun je concreet wat terug doen voor de natuur. Gezamenlijk kunnen we met onze 1.000 arbeidsuren echt een verschil maken in het gebied!

We gaan onze handen uit de mouwen steken en verschillende klussen uitvoeren in Nationaal Park Drentsche Aa. Dit zijn klussen die belangrijk zijn voor de vitaliteit van de natuur. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van niet-inheemse bomen en struiken, het opschonen en afplaggen van de heide en het omzagen van jonge boompjes uit een ven. Wendy Online is ook aanwezig bij Cabiner Collective!

Waar en wanneer?

Datum: Zaterdag 12 maart 2022
Tijd: 10.00-19.00 uur
Locatie: Nationaal Park Drentsche Aa

Programma

10.00 uur: Ontvangst en uitleg werkzaamheden
10.30-12.30: Werken in het bos
12.30-13.30: Lunch (je kunt zelf iets meenemen of maaltijden bijboeken)
14.00-16.00: Werken in het bos
16.00-19.00: Vuur, optredens, diner (je kunt zelf iets meenemen of maaltijden bijboeken)

Corona-maatregelen: Het programma zal plaatsvinden onder de dan geldende maatregelen. Mocht het niet door kan gaan, zal het deelname-bedrag worden teruggestort.

Kaarten

Kaarten voor deelname aan de eerste Collective dag zijn voor €10 te bestellen. Dit bedrag wordt gebruikt om een klein deel van de organisatiekosten te dekken. Het resterende deel van de kosten van deze dag wordt door Cabiner betaald.

Eten kan van tevoren worden bijgeboekt, hier sturen wij nog een email over. De inkoop hiervan gaat via lokale ondernemers en het wordt tegen kostprijs aangeboden. Op de dag zelf zullen er diverse dranken te koop zijn.

Meld je aan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cabiner (@cabiner)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF