fbpx

Brad Pitt en Margot Robbie schitteren samen in de nieuwe film Babylon en jij kan kaarten winnen!

De tijd is daar! Margot Robbie en Brad Pitt verschijnen samen op het witte doek. De twee spelen namelijk in de nieuwe film Babylon. Om het jaar goed te beginnen, kan jij kaartjes winnen!

Brad Pitt is de Amerikaanse acteur die je kan kennen van Bullet train, Mr. & Mrs. Smith en Fight Club. Zijn tegenspeelster Margot Robbie komt oorspronkelijk uit Australië en speelde onder andere in The Wolf of Wall Street en The Suicide Squad. Dit is niet de eerste keer dat ze samen spelen, met Leonardo di Caprio vertolkten ze de hoofdrol te pakken in Once Upon a Time… in Hollywood.

Babylon

Naast Margot en Brad bestaat Babylon uit een ware sterrencast, met onder andere acteurs als Diego Calva, Li Jun Li, Jovan Adepo, Max Minghella en Samara Weaving. In de film word je meegenomen in de opkomst en ondergang van meerdere personages in het vroege Hollywood. Deze komische drama is geregisseerd door Damien Chazelle, dezelfde regisseur als bij La La Land. Echt een tip dus!

Babylon

Meedoen?

Samen met je partner, beste vriendin of ouder naar de film? Dat kan! Als je wint krijg je er ook nog een set leren onderzetters in thema bij. Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij twee kaartjes voor Babylon en het setje leren onderzetters wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

Bekijk hieronder de trailer.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF