fbpx

Bobbie Bodt lanceert eigen tassencollectie bij Cowboysbag

Een tas, je koopt er een die je jouw hele leven mee kan nemen. Het is eigenlijk een soort beste vriend. Vanuit die gedachte is influencer Bobbie Bodt een tassencollectie gaan ontwerpen in samenwerking met Cowboysbag. Wij waren bij de lancering en zijn stiekem helemaal verliefd op deze collectie!

Droom die uitkomt

Een meisjesdroom die uitkomt, noemt Bobbie het. Omdat een nieuwe tas als een vriend voor het leven voelt, heeft ze ervoor gekozen om alle tassen een naam te geven. Ze zijn vernoemd naar belangrijke personen uit haar leven. Bag Boris is bijvoorbeeld vernoemd naar het broertje van Bobbie en bag Daan naar haar moeder. De modellen passen ook allemaal bij de personen en hebben dan ook een eigen verhaal.

Cowboysbag x Bobbie Bodt

Bag Daan

Cowboysbag x Bobbie Bodt

Bag Boris

Wisselen

Elke gelegenheid heeft een eigen tas. Zo is er een tas die je goed kunt dragen op een festival, een die je mee naar je werk kunt nemen, een die je kunt gebruiken voor op reis en eentje die juist wat meer voor alledaagse activiteiten is. Het leuke aan deze collectie zijn de banden die je per tas kunt verwisselen. Er zijn vier verschillende patroontjes. Als jouw favoriet bijvoorbeeld de tas met luipaardprint is, kun je die leuk combineren met een band die stippen heeft. Mix & Match!

CowboysbagWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF