fbpx

In de Kijk, Lees, Luister rubriek tippen we elke week iets wat je niet mag missen. Deze week: Love, Sarah. De Britse feelgood film die net in de bioscoop draait, de film is 10 september in première gegaan. Celia Imrie, Shannon Tarbet en Shelley Conn vertolken de hoofdrollen in deze bioscoopfilm.

Droom najagen

De negentienjarige Clarissa is van plan om een bakkerij te openen in Notting Hill. Het was altijd de droom van haar overleden moeder Sarah geweest, zij was tenslotte patissier. Samen met haar oma Mimi en haar moeders beste vriendin Isabella probeert ze van het aftandse pand een droombakkerij te maken. Tijdens het proces komen ze verschillende uitdagingen tegen die ze moeten overwinnen, in de hoop dat de patisserie gevuld kan worden met gebakjes, mensen, liefde en herinneringen. Alles voor Sarah.

De film begint misschien wat bruut, maar kent zoete plotwendingen. Heerlijk voor een middagje uit met je vriendinnen. En pak die doos tissues er voor de zekerheid maar bij, want je weet maar nooit of je toch dat ene traantje moet weg pinken door deze feelgood film.

Hier vind je de trailer.

Meer Kijk, Luister, Lees tips vind je hier.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF