fbpx

Bespaar energie met de duurzame sloffen en bedsokken van esgii!

Nu de energietarieven de pan uit rijzen is iedereen op zoek naar mogelijkheden om te kunnen besparen. De duurzame sloffen en bedsokken van esgii komen hierbij goed van pas! De pantoffels zijn gemaakt van 100% natuurlijke schapenwol. Een verwennerij voor je voeten én je portemonnee, want met deze warme cadeautjes voor je voeten heb je het minder snel koud en kan de verwarming een tikkie omlaag.

De handgemaakte duurzame vilten sloffen van esgii zijn gemaakt van schapenwol, die zowel temperatuur regulerend als comfortabel zijn. Ze houden je zeker de hele herfst en winter lekker warm.

Sloffen aan, verwarming omlaag

Er warmpjes bij zitten deze winter wordt met het oog op de hoge gasprijzen een enorme uitdaging. Zet daarom als het wat kouder wordt niet je verwarming een graad hoger, maar kleed je warm aan en draag de vilten sloffen van esgii aan je voeten. Zo draag jij deze winter je eigen kacheltje met je mee. Vilt is water- en vuilafstotend, isoleert goed en ademt. De vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter; je hebt er dus het hele jaar plezier van!

Ben jij gewend je elektrische deken aan te zetten voordat je naar bed gaat? Dat wordt een dure grap. Draag daarom de bedsokken van Esgii. Deze gaan kou en kramp tegen én laten je beter en comfortabeler slapen. Het dragen van de pantoffels en bedsokken van esgii is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor de wereld waarin we leven. De sloffen worden met zorg voor mens, dier en milieu gemaakt.

sloffen en bedsokken

Esgii

Esgii – ontstaan na een rondreis door Mongolië – importeert vilten sloffen om zo een steentje bij te dragen aan betere leef- en arbeidsomstandigheden voor de Mongoolse bevolking. In Nederland worden de sloffen met zorg ontworpen en de productie ligt bij individuele producenten, kleine bedrijven, coöperaties en vrouwengroepen in Mongolië. Esgii is een 100% eerlijk merk, doordat het volgens de principes van Fair Trade handelt. Leuk om te weten: het Mongoolse woord voor ‘vilt’ is esgii (spreek uit: eskie).

Bekijk de collectie vilten sloffen en accessoires via deze link.



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF