fbpx

Bastiaan heeft autisme en is vanavond te zien in Cupido Ofzo: ‘Op datingsites val ik tussen wal en schip’

Elke maandagavond is Cupido Ofzo te zien op SBS6, waar Wendy van Dijk en Leonie ter Braak mensen helpen met een beperking die op zoek gaan naar de ware liefde. Voorafgaand aan de uitzending stellen wij elke week drie brandende vragen aan de kandidaat uit de uitzending van vanavond. Vandaag is dat Bastiaan, hij heeft autisme en een licht verstandelijke beperking. 

Waarom doe je mee? 

‘Ik doe mee omdat ik op zoek ben naar een relatie. Op reguliere datingsites maakte ik niet veel kans, want ik val tussen wal en schip. Ik heb een beperking en er zitten vooral ‘normale’ meiden op tinder, dus daarom dacht ik dat dit een leuke kans is om wel de liefde te vinden. Mijn omgeving vond het heel leuk voor me dat ik mee ging doen.’

Hoe is het gegaan?

‘Het mee doen was leuk en het ging heel goed. Ik kijk er zeer positief op terug. Het was eerst wennen om voor de camera’s te staan, maar als je eenmaal een activiteit aan het doen bent, dan vergeet je dat ze er zijn.’

Wat vond je het leukst aan het programma?

‘Toen ik aan mijn date werd voorgesteld en we elkaar de hand schudden, dat was een mooi moment. Ik was heel zenuwachtig, maar toen we elkaar beter leerden kennen klikte het wel. In het programma heb ik mezelf leren kennen. Ik weet nu wat mijn verwachtingen zijn als het gaat om daten, maar ook mijn beperkingen. Nu weet ik: de liefde komt echt wel op je pad.’

Cupido Ofzo is wekelijks op maandag om 21.30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF