fbpx

Badmode voor vrouwen, door vrouwen. Iedere vrouw verdient het om zichzelf mooi te voelen, ongeacht haar maat!

Het vinden van de juiste badmode kan soms nog een lastige klus zijn. Veel vrouwen hebben moeite met het vinden van badmode in de juiste pasvorm. Wanneer zij dan eenmaal een fijn badpak of fijne bikini hebben gevonden met een goede pasvorm, is deze vaak niet echt trendy/naar hun smaak. Annadiva Swim biedt hier de oplossing voor. Annadiva creëert trendy badmodecollecties onder het motto ‘voor vrouwen, door vrouwen’. De collecties zijn ontworpen voor verschillende lichaamsvormen, waarbij steun en comfort de boventoon voeren. Iedere vrouw verdient het om zichzelf mooi te voelen, ongeacht haar maat.

49A4452 Badmode voor vrouwen, door vrouwen. Iedere vrouw verdient het om zichzelf mooi te voelen, ongeacht haar maat!

Van frustratie naar eigen collectie

Het is haast ironisch dat juist Mariëlle van der Loo (44), het brein en gezicht is achter de succesvolle badmode- en lingeriewebshop Annadiva. Daar gaan jaren aan onzekerheid en frustratie over haar ‘grote cupmaat’ aan vooraf. Haar zelfbeeld veranderde voor het eerst toen zij wél vond wat zij zocht. Vanaf dat moment durfde Mariëlle haar lichaam te omarmen en dat gunt zij iedere vrouw.

Marielle’s frustratie en onzekerheid groeide met iedere cupmaat: “Ik kreeg als eerste meisje uit de klas borsten. Mijn leeftijdgenootjes droegen strakke hemdjes en topjes, maar ik moest een BH aan. Een nieuwe BH of badkleding kopen was echt een crime. Ik kon mij niets ergers bedenken dan dat. Vanaf jonge leeftijd was ik onzeker over mijn lichaam.” Toch is juist haar achtergrond haar kracht. Nu voelt zij zich comfortabel in haar eigen lichaam én straalt zij in haar eigen lingerie en badmode.

Mariëlle kiest er bewust voor om zélf in haar badmodecollectie te poseren, samen met haar collega’s. “Ons motto is Choose to shine. Die boodschap kun je alleen overbrengen als je het zelf voelt. Ik ben moeder van twee kinderen en ik heb geen ‘modellenlichaam’. Welke maat ik heb, hoeveel ik weeg; het zegt niets over hoe mooi ik ben. Hoe ik mij voel, wat ik wil dragen; dat bepaal ik zelf.”

Show your confidence

De onzekerheid en frustratie van het niet kunnen vinden van badmode in grotere maten welke past bij de laatste trends, heeft geresulteerd in het opzetten van een eigen badmodelijn, genaamd Annadiva Swim. Hiermee hoopt Mariëlle nog meer vrouwen te helpen bij het vinden van dé perfecte badmode.

Onder het motto ‘voor vrouwen, door vrouwen’ worden de collecties van Annadiva Swim ontwikkeld. De stoffen en kleuren van de collecties worden door Mariëlle zelf bedacht door middel van moodboards en daarna komt de ontwerpfase tot stand. Annadiva Swim is ontworpen voor verschillende lichaamsvormen, waarbij steun en comfort de boventoon voeren. De collecties hebben een ruime maatboog en bestaan uit meerdere badpakken, bikinitops en -broekjes, waardoor vrijwel iedere vrouw kan slagen bij Annadiva. Iedere vrouw verdient het namelijk om zichzelf mooi te voelen, ongeacht haar maat!

Dit jaar heeft Annadiva de derde collectie van Annadiva Swim gelanceerd én is Mariëlle alweer druk bezig met de nieuwste items voor 2024.

Choose to shine in de badmode van Annadiva Swim!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF