fbpx

Back to work/ school tip! Ga voor een agenda of notitieboek die je opnieuw kan gebruiken

We geven je groot gelijk als je eerst nog even geniet van aankomende zonnestralen. Toch moet je ook langzamerhand al wel gaan denken aan aankomende werk/ school periode. Je ziet het in de winkels, de schappen liggen vol met de nieuwste design agenda’s en notitieboeken. Keuze genoeg. Maar wist je dat je met deze keuze ook voor duurzaam kan kiezen? 

Hoe kies je dan voor duurzaam als het om een agenda of notitieboek gaat? Door er een aan te schaffen die steeds opnieuw te gebruiken is! Bijvoorbeeld een agenda of notitieboek van Correctbook. Deze producten geven je de beste uitwisbare schrijfervaring die je steeds opnieuw kan gebruiken. Zo consumeer je minder en bespaar je papier.

Het schrijfmateriaal is uniek en geeft de beste schrijfervaring in combinatie met goede uitwisbaarheid. Daarnaast beschikken de notitieboeken over het Unbind & Click systeem waarbij je de pagina’s van het notitieboek gemakkelijk kunt uitbreiden met andere soorten pagina’s (blanco, lijntjes, ruitjes, puntjes, to-do), of pagina’s kunt verplaatsen of verwijderen. Zo stel je heel makkelijk je eigen unieke Correctbook samen.

Ook wij hebben een Correctbook! Zelf vinden we het heel fijn dat alles uitwisbaar is. We hebben namelijk vaak dat er last minute plannen wijzigen. Geen gekras meer in de agenda of op je to-do list, gewoon netjes uitvegen alsof er niets aan de hand was. Daarnaast dragen we graag ons steentje bij aan het verduurzamen van schrijven. Beter voor het milieu en het scheelt geld voor volgende periode wanneer je een nieuwe agenda of notitieboek nodig hebt. Ook fijn voor je eigen portemonnee. 

Help mee tegen analfabetisme

Met de aankoop van elk Correctbook voorzien ze kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal. Analfabetisme uitbannen. Wereldwijd. Dat is de missie. En daar draag jij aan mee bij jouw aankoop.

Op 9 september 2021 is Correctbook Africa B.V. opgericht. Hiermee willen ze nog meer impact creëren, omdat schrijven toegankelijk moet worden gemaakt voor iedereen op de wereld. Dus ook voor kinderen die woonachtig zijn in de lastig te bereiken gebieden. Daarom is het nieuwe dochterbedrijf Correctbook Africa B.V. opgezet. Zo willen ze schrijfmateriaal nóg makkelijker beschikbaar maken in verschillende Afrikaanse landen. Met het besteden van de donaties uit de verkoopomzet dragen ze hier natuurlijk ook aan bij.

Creëer samen met Correctbook impact! Ga naar www.correctbook.com.



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.



 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF